Dagens bwin fidus: Hammers får bøllebank af Spurs

Kamp: West Ham – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Klokken 16:00 tager West Ham imod Tottenham hjemme på London Stadium, og du kan følge opgøret på 6’eren med optakt fra klokken 15:00. Her på redaktionen har vi på fornemmelsen, at den kamp ender med en udesejr, da gæsterne er i forrygende form med tre sejre på stribe og to clean sheets i processen. Værterne tabte derimod med 1-0 til Brighton & Hove Albion på Amex Stadium før landskampspausen. Derudover så har Harry Kane fundet målnæsen frem igen. Det ville bestemt ikke undre os, hvis han får kuglen forbi Łukasz Fabiański i dag.

Harry Kane ligner en matchvinder

The Hammers var efter en helt horrible sæsonstart med fire nederlag på stribe endelig kommet ind i en god periode, da de vandt over både Everton og Manchester United, mens de formåede at spille uafgjort med Chelsea. Glæden skulle dog vise sig at være kortvarig, da Glenn Murray med sin scoring efter 25 minutter sørgede for en 1-0-sejr til The Seagulls den 5. september. Nu skal de så forsøge at komme tilbage på sejrssporet, men den mission tvivler vi på, at de lykkedes med.

Spurs er nemlig kommet ind i fin sejrsstime. De har således slået både Brigton, Huddersfield og Cardiff den seneste måneds tid. Harry Kane har scoret tre ud af deres fem mål, så der er god grund til at holde øje med ham i dette opgør. Også selvom han ikke har scoret mod West Ham siden den 23. september sidste år, hvor ham og Christian Eriksen sørgede for en 2-3-sejr. Den danske midtbanemaestro er desværre stadig skadet, så ham kommer vi ikke til at se. Der er dog nok kvalitet og talent i Tottenham-truppen til at tage tre point alligevel.

I øvrigt plejer kampe mellem disse to klubber at være målrige. Der er således blevet scoret intet mindre end tolv mål i deres sidste tre opgør, hvilket vil sige fire scoringer i snit. Der kunne altså godt være tale om en regulær målfest, hvis den stime fortsætter. Særligt hvis Harry Kane fortsætter de fornemme takter.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: John Lammers snupper sejren mod Allan Kuhn

Kamp: Esbjerg – Hobro
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,83 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Superliga-bolden ruller igen, og runde nummer 13 starter med en kamp mellem Esbjerg og Hobro på Blue Water Arena. Hjemmeholdet er i fin form og er kravlet helt op på en delt tredjeplads i tabellen. Udeholdet er på trods af en sejr før landskamppausen stadig i krise, da de ligger isoleret på sidstepladsen. Særligt deres defensiv er i store problemer. De indkasserer således næsten tre mål per opgør. Derudover er deres offensiv heller ikke særlig skarp. De får nemlig kun netmaskerne til at blafre én gang per kamp. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil overleve i Danmarks bedste fodboldrække.

Hobro har en dårlig defensiv

Esbjergenserne startede sæsonen ud med at sejle rundt i forsvaret, men man må så sandelig sige, at John Lammers har fået styr på tropperne. De har således kun indkasseret to scoringer i deres seneste fire ligakampe. Det er da også hovedårsagen til, at de på nuværende tidspunkt ligger lunt i svinget til at slutte i top seks efter 26 spillerunder. Den 7. september slog de AC Horsens på CASA Arena med 1-2 på mål af Adnane Tighadouini og Adrian Petre, så der er god grund til optimisme i Esbjerg-truppen for tiden.

Hobrogenserne vandt godt nok med 3-2 over FC Nordsjælland på DS Arena den 7. september, men det var på en utrolig tynd baggrund. Kasper Hjulmands mandskab ramte overhovedet ikke dagen og forærede dem det ene mål efter det andet. Derudover er det stadig bekymrende, at de ikke har præsteret et eneste clean sheet på trods af, at de efterhånden har haft tolv forsøg. Allan Kuhn er altså stadig en yderst presset mand, selvom han er relativ ny i klubben og lige har leveret tre tiltrængte point. Vi regner med, at hans trænersæde bliver en smule varmere efter i aften. Vi har har nemlig svært ved at se Hobro holde buret rent eller få netmaskerne til at blafre.

I vores optik lugter det her af smal sejr til Esbjerg, da de simpelthen har mere selvtillid og tro på tingene for tiden. Et eventuel bud på en matchvinder kunne være Adrian Petre, da han har scoret to mål i sine sidste tre opgør. Begge har dog været fra 11-meter-pletten.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,83.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Almeria snupper fjerde hjemmesejr på stribe

Kamp: Almeria – Reus
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For tredje dag i træk har vi taget et kig på den spanske pokalturnering, Copa del Rey, og fundet frem til et opgør som lugter lidt af en hjemmesejr. Denne gang er det Almeria mod Reus på Estadio de los Juegos Mediterráneos. Her har hjemmeholdet vundet deres sidste tre kampe på stribe med en samlet målscore på 7-1. Udeholdet er til gengæld kommet i problemer. De har således blot hentet to point i deres sidste fire kampe, hvor det er blevet til to nederlag og to uafgjorte med en samlet målscore på 3-6.

Reus er i nedrykningsfare

Værterne er inde i en rigtig god stime, da de har vundet seks ud af deres seneste syv opgør. Deres eneste pointtab kom den 6. september, hvor de måtte se sig slået af Córdoba på udebane med 1-0. Deres fine form startede, da de slog La Liga-nedrykkerne fra Málaga med 1-2 på fremmed græs. Herefter slog de så Zaragoza med 2-1 foran deres egne fans. Mod Numancia på udebane blev det til en 0-2-sejr, og den blev fulgt op af en 2-0-sejr på hjemmebane over Reus. De ved altså lige præcis, hvad der skal til for at slå aftenens modstander. I lørdags blev det til endnu en sikker sejr. Denne gang på 3-0 over Las Palmas hjemme på Estadio de los Juegos Mediterráneos.

Gæsterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse. De har ikke smagt sejrens sødme i mere end en måned, og det kan man også se i tabellen, hvor de er placeret på en 16. plads med blot et enkelt point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Den sidste måneds tid har de spillet uafgjort med Gijón og Gimnastic, mens de har tabt til Granada og som skrevet før Almeria. Vi regner med, at de nedprioriterer pokalen og fokuserer på at komme tilbage på sejrssporet i ligaen. Præcis som den 30. september så kunne det godt ende med et rent bur og et mål eller to til til værterne, da de simpelthen har mere selvtillid og tro på tingene for tiden.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ontinyent ryger ud af Copa del Rey

Kamp: Melilla – Ontinyent
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Præcis ligesom i går så har vi fundet en god fidus i den spanske pokalturnering Copa del Rey. Denne gang går turen til Estadio Municipal Álvarez Claro. Her finder vi et opgør mellem Melilla og Ontinyent, som vi synes lugter langt væk af en hjemmesejr. Værterne er nemlig totalt ustoppelige på eget græs, hvor de har vundet intet mindre end ni gange i træk. Gæsterne har derimod ikke smagt sejrens sødme siden den 23. september, hvor de besejrede Sabadell med 0-2 på fremmed græs.

Ontinyent er i en mindre krise

Hjemmeholdet er i forrygende form for tiden med syv sejre i deres seneste otte kampe og en samlet målscore på 17-8. Udover at have slået Yeclano og Tudelano i pokalturneringen, så er det blevet til ligasejre mod henholdsvis Marbella, CF Talavera, Linense, Don Benito og Cartagena. Deres eneste pointtab det sidste lange stykke tid kom den 30. september, hvor de måtte se sig slået med 5-1 af Granada B. Deres topscorer er Yacine Qasmi, og han har lavet fem mål i sine første ti kampe denne sæson. Det kunne være et rimelig godt bud på en matchvinder i aftenens opgør.

Udeholdet har fået en blandet sæsonstart med tre sejre, tre uafgjorte og to nederlag i ligaen med en samlet målscore på 7-7. De er altså svære at blive kloge på, men deres sidste tre kampe taler deres eget tydelige sprog. Her er der således ikke blevet hentet en eneste sejr, da de har spillet to uafgjort og tabt en. Der er altså tale om en mindre krise, og vi kunne sagtens se den fortsætte et stykke tid endnu. Særligt fordi Melilla er virkelig gode på hjemmebane, og man skal stå tidligt op for at få noget med hjem mod dem. Det tror vi ikke umiddelbart, at Ontinyent er i stand til. Derudover ved vi heller ikke, hvor højt de prioriterer Copa del Rey på nuværende tidspunkt. Det ville ikke undre os, hvis de sparer et par stamspillere og fokuserer fuldt ud på at komme tilbage på sejrssporet i ligaen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Córdoba-krisen fortsætter i aften mod Elche

Kamp: Elche – Córdoba
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det bliver et brag af en 1/32-finale i Copa del Rey mellem Elche og Córdoba i aften klokken 20:00 på Estadio Manuel Martínez Valero. Begge mandskaber har fået en svær start på sæsonen i La Liga 2, men hjemmeholdet har dog en brandvarm herre på holdkortet. Udeholdet er derimod i forfærdelig forfatning, hvilket man også tydeligt kan se på tabellen. Her ligger de nemlig allersidst og har kun vundet en enkelt ligakamp ud af ni mulige. Særligt på fremmed græs er de inde i en elendig stime.

Córdoba er inde i en krise

Værterne skal prise sig lykkelig for, at de har Sory Kaba på holdkortet. Han har nemlig noteret sig for intet mindre end 85 procent af alle deres scoringer indtil videre. Efter at have spillet 0-0 med Granada i sæsonåbneren så sørgede Kaba for 1-1 med Osasuna i det efterfølgende opgør. Det var også ham som sikrede et enkelt point mod Mallorca på hjemmebane i en kamp som endte 1-1. Mod Extremadura scorede han to gange på fem minutter, hvilket var nok til at sikre et 2-2-resultat. En uges tid senere blev han igen dobbelt målscorer – denne gang mod Lugo i den forløsende 2-1-sejr. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der ligner det bedste bud på en matchvinder i aften.

Gæsterne har ikke fået en nem start på tilværelsen i denne sæson. Deres første ti opgør er således endt med blot to sejre, tre uafgjorte og hele fem nederlag med en samlet målscore på 11-21. De bliver endda nok nødt til at nedprioritere pokalen, da det går så dårligt i ligaen, at der snart skal til at ske noget. Hvis ikke de finder ud af vinde fodboldkampe og holde buret rent, så ligger de lunt i svinget til en nedrykning. Det kan hverken klub, spillere, fans eller trænerstab være tilfredse med. Deres mest målfarlige mand er Federico Piovaccari, som har scoret i sine sidste to optrædener for klubben. Om han får spilletid i aften er dog uvist. Måske træneren sparer ham til deres vigtige ligakamp på lørdag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Nedturen fortsætter for Erik Hamren

Kamp: Island – Schweiz
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

UEFA Nations League-bolden ruller for femte dag i streg og igen er der masser af gode kampe på programmet. Blandt andet skal Island hjemme på Laugardalsvöllur i Reykjavík op imod Schweiz, og de islandske spillere vil uden tvivl være revanchelystne. De tabte således med hele 6-0 på Kybunpark i det omvendte opgør, og selvom schweizerne nok ikke vinder med tenniscifre igen, så kan vi sagtens se dem snuppe sejren og de tre point i aften. Den islandske defensiv er nemlig hullet som en si. De har rent faktisk ikke holdt buret rent siden januar måned.

Erik Hamren har det hårdt

Værterne har haft et forfærdeligt 2018, hvor de blot har vundet to ud af elleve kampe. Derudover er det blevet til to pointdelinger og hele syv nederlag med en samlet målscore på 17-26. Særligt deres sidste fire opgør har været hårde, da de blot har scoret en enkelt gang, mens der er gået intet mindre end 13 mål ind i den anden ende. Både mod Belgien og Schweiz fik de ikke et ben til jorden, da de ikke fik netmaskerne til at blafre og Hannes Þór Halldórsson måtte hente bolden ud af nettet ni gange.

Gæsterne har til gengæld haft et ganske fornuftigt kalenderår, hvor de har snuppet fem sejre. Derudover har de spillet uafgjort tre gange og tabt to kampe med en samlet målscore på 21-7. Her kan man altså tale om en forholdsvis stabil defensiv, mens offensiven også er i fin form. Deres største stjerner er naturligvis venstrebacken David Alaba fra Bayern München og det offensive omdrejningspunkt Xherdan Shaqiri fra Liverpool. De er begge to fit for fight og førstnævnte bliver endda sparet mod Danmark på tirsdag, så han kan give den fuld gas i aften.

Erik Hamren har haft en elendig start på tilværelsen som islandsk landstræner, og vi tror ikke, at han får den succesoplevelse, som han desperat har brug for i aften. Derimod føler vi os overbeviste om, at det ender med endnu et nederlag, da vi hverken kan se dem holde buret rent eller selv komme på tavlen. Også selvom de spiller på hjemmebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Albissola må se sig slået atter en gang

Kamp: Albissola – Piacenza
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter oprykningen fra Serie D så har Albissola bestemt ikke haft det nemt. Rent faktisk har de tabt deres første fire kampe på stribe i Serie C. Nu tager så imod Piacenza hjemme på Stadio Comunale di Faraggiana, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave for dem. Dagens modstander har nemlig snuppet tre ud af fire sejre i denne sæson, og det er nok til en øjeblikkelig tredjeplads i tabellen. Der er rent faktisk kun et enkelt point op til toppen, så der er masser af incitament for at snuppe sejren og tage tre point i aften. Vi tror, at de lykkedes med den mission.

Det lugter at tre point til Piacenza

Værterne var fyr og flamme i sidste sæson, hvor de vandt Serie D med 69 point efter 34 kampe via 21 sejre, seks uafgjorte og syv nederlag med en samlet målscore på 56-30. Oprykningen har dog været ekstremt hård ved dem, da de befinder sig på sidstepladsen i Serie C med nul point og en målscore på 5-9. De startede den nye sæson ud med at tabe 2-3 på hjemmebane til Olbia. I det efterfølgende opgør måtte de så se sig slået af Pontedera på udebane med 2-1. Da Pro Vercelli besøgte Stadio Comunale di Faraggiana blev det endnu en gang til et 2-3-nederlag. For en uge siden tabte de så for fjerde gang i streg. Denne gang med 1-0 til Arzachena på fremmed græs.

Gæsterne er derimod i fin form på nuværende tidspunkt. De har således slået Pontedera med 2-0 på eget græs, Gozzano med 3-4 i et hæsblæsende opgør på udebane og Pisa med 3-0 foran deres egne fans. Selvom de fik en lussing på 0-3 mod Novara i søndags, så har vi stadig fuld tiltro til, at de kan komme tilbage på sejrssporet i aften. Niccolò Romero er nemlig brandvarm for tiden med fem mål i sine første fire kampe. Han scorede blandt andet hattrick i 3-4-sejren over Gozzano. Det ville bestemt ikke undre os, hvis han kommer på tavlen igen mod Albissola og bliver matchvinder.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Irland skuffer deres trofaste fans igen

Kamp: Irland – Danmark
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ventetiden er langt om længe forbi! Klokken 20:45 går det løs på Kanal 5, når Irland og Danmark støder sammen på Aviva Stadium i Dublin i gruppe fire af UEFA Nations League liga B. Irerne er bundprop i gruppen, da de ikke har hentet et eneste point, mens danskerne topper gruppen med maksimumpoint. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, hvem der må påtage sig favoritværdigheden. Vi føler os overbeviste om, at Åge Hareides udvalgte har tænkt sig at leve op til den.

Vidt forskellige formkurver

Det irske landshold er inde i en mindre krise, da de blot har vundet en enkelt ud af deres sidste syv opgør. Derudover har de tabt fire og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 4-14. Både offensiven og defensiven har altså problemer, da de scorer under et mål per kamp, mens der bliver lukket to ind i den anden ende. Det er ikke en særlig god kombination, hvis man gerne vil have tanket noget selvtillid via sejre og point på kontoen. Sidst de spillede UEFA Nations League var den 6. september mod Wales, og her fik ikke et ben til jorden. Efter første halvleg stod der 3-0. Da dommeren fløjtede for sidste gang stod der 4-1 på måltavlen.

Det danske landshold har til gengæld gjort det ganske godt i deres sidste ti opgør. Her er det blevet til fem sejre og fem uafgjorte med en samlet målscore på 13-3. Stimen blev rent faktisk kickstartet med storsejren over netop irerne på Aviva Stadium, hvor et hattrick af Christian Eriksen grundlagde 1-5-sejren, som sendte os videre til slutrunden i Rusland. Derudover har vi også besejret Panama, Mexico, Peru og Wales, mens vi har spillet uafgjort med Chile, Sverige, Australien, Frankrig og Kroatien. Dem som har imponeret mest er vores målmand og forsvar. Der er således kun blevet indkasseret tre scoringer imod – to af dem har endda været på straffespark.

Vi regner med, at Kasper Schmeichel præsterer endnu et clean sheet, mens en af de danske offensivspillere får netmaskerne til at blafre.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Pukki power i UEFA Nations League liga C

Kamp: Estland – Finland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Estland er inde i en mindre krise, da de har tabt fire kampe i træk og kun scoret et enkelt mål i processen. Derfor bliver det bestemt ikke nemt at slå Finland i aften. De har nemlig vundet tre opgør på stribe uden at lukke et eneste mål ind. Det er altså bundproppen fra UEFA Nations League liga C gruppe to, som tager imod topholdet, og det ville ikke undre os, hvis den tidligere Superliga-angriber Teemu Pukki kommer på tavlen og sørger for en sejr samt tre point til finnerne.

Pukki power

Værterne ligner et mandskab, som kommer til at spille UEFA Nations League liga D, når gruppespillet er ovre. De har således tabt deres to første kampe, og det bliver meget svært for dem at indhente enten Ungarn eller Grækenland. Første opgør måtte de se sig slået med 0-1 af Grækenland på eget græs. Konstantinos Fortounis scorede kampens enlige mål allerede inden der var spillet et kvarter. Mod Finland på udebane var det cirka samme scenarie. Teemu Pukki scorede efter 12 minutter, og så tabte de for anden gang i træk med 1-0. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe.

Gæsterne kan med en sejr så godt som sikre sig oprykning til liga B, og det vil de gøre alt for at sørge for kommer til at ske. Udover at have slået estlænderne med 1-0, så har de også besejret Ungarn med de samme cifre. Igen var det Teemu Pukki som scorede sejresmålet. Den tidligere bomber fra Vestegnen er altså i fin form for sit landshold, og han har også været kold og kynisk foran kassen for sin nye klub Norwich City i EFL Championship. Her har han således noteret sig for seks fuldtræffere og to oplæg i 12 kampe indtil videre.

Vi sætter vores lid til, at den brandvarme finske bomber får netmaskerne til at blafre og derved sørger for Finland fortsætter de fornemme takter og bliver ved med at have maksimumpoint i gruppe to af UEFA Nations League liga C.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,15.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Skotsk sejr på Sammy Ofer Stadium

Kamp: Israel – Skotland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter et par halvsløje dage så vender UEFA Nations League tilbage i aften med syv forskellige opgør, hvor der er rigtig meget godt på menuen. Blandt andet skal Skotland en tur til Sammy Ofer Stadium i Haifa for at møde Israel. Her tror vi på, at de hvide og blå spillere godt kunne tage hjem til Glasgow med en sejr og tre point. Hjemmeholdet har nemlig ikke vundet en landskamp i mere end tolv måneder, mens udeholdet snuppede en sejr sidst de var i aktion mod Albanien den 10. september.

Israel er inde i en elendig stime

Israelerne har virkelig ikke haft mange succesoplevelser det seneste lange stykke tid. Sidste landskampspause startede de ud med at tabe 1-0 til Albanien i UEFA Nations League. Taulant Xhaka scorede opgørets enlige mål efter 55 minutter. Derefter tog de så en tur til Windsor Park i Belfast for at møde Nordirland, og de fik ikke et ben til jorden i 3-0-nederlaget. Steven Davis bragte værterne i front allerede inden der var spillet et kvarter. Den føring blev fordoblet kort før pausen af Stuart Dallas. Gavin Whyte lukkede og slikkede efter 67 minutter, da han scorede kampens sidste mål.

Skotterne kommer derimod ind til dette opgør med en sikker sejr på samvittighed. De havde nemlig ikke særlig store problemer med at tage tre point fra albanerne hjemme på Hampden Park i Glasgow. Berat Djimsiti scorede selvmål kort inde i anden halvleg, og den rutinerede målræv Steven Naismith sikrede sejren med sin 2-0-scoring efter 68 minutter. Vi har sådan set på fornemmelsen, at den 32-årige angriber godt kunne komme på tavlen igen i dag, da han har været i fin form for Heats nærmest hele sæsonen. Ni mål og fire oplæg er det blevet til indtil videre i 13 kampe.

Israel har hverken vundet eller holdt buret rent i over et år, og vi har meget svært ved at se dem bryde den negative spiral mod Skotland i aften. Efter vores bedste overbevisning så kommer Steven Naismith på tavlen og sikrer en smal skotsk sejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,95.

Følg spilforslaget hos bwin