Dagens bwin fidus: Vidi FC ryger ud af Europa League

Kamp: Vidi FC – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vidi FC er placeret på en tredjeplads i Gruppe L med seks point, hvilket er det samme mod BATE Borisov på andenpladsen. Chelsea finder vi derimod i toppen med maksimumpoint, så i princippet har de intet at spille om i dette opgør på Groupama Arena. Vi føler os dog stadig rimelig overbevist om, at englænderne vil tage kampen yderst seriøst og gå efter at snuppe sejren samt tage de tre point. Der kommer nemlig en flok sultne reservespillere og unge talenter på banen. De vil rigtig gerne vise sig frem for deres italienske cheftræner Maurizio Sarri.

Giroud garner og Chelsea vinder

Værterne svinger en hel del, da de har vundet fire og tabt tre ud af deres sidste syv opgør med en samlet målscore på 6-6. De er altså ikke særlig nemme at blive kloge på, men er ting er dog sikkert. Deres mandskab er ikke i nærheden af aftenens modstander. Også selvom Sarri skulle spare alle sine store stjerner. I den ungarske liga ligger de nummer to med otte point op til førstepladsen, mens de stadig kan sikre sig avancement til knockoutkampene med en sejr i aften. Vi kan dog ikke rigtig se det ske, da The Blues er i forrygende form for tiden.

Gæsterne har ikke smidt et eneste point i EL-gruppespillet, mens det blev til en sejr over de engelske mestre fra Manchester City i weekenden. Som om det ikke var vildt nok, så holdt de samtlige af Pep Guardiolas spillere fra fadet, og det gav et clean sheet. Der mangler altså hverken selvtillid eller tro på tingene i truppen for tiden. Vi kan også sagtens se dem fortsætte de fornemme takter lidt endnu. Deres reservespillere og unge talenter har nok at bevise overfor cheftræneren, så de vil kæmpe til sidste blodsdråbe. Også selvom de ikke kan miste førstepladsen i gruppen.

Et frækt bud på en matchvinder kunne være Olivier Giroud. Han har allerede noteret sig for tre fuldtræffere i turneringen. Vi sætter vores lid til, at han laver nummer fire og sikrer sejren for Maurizio Sarri og resten af Chelsea-mandskabet.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ajax taber for første gang i månedsvis

Kamp: Ajax – Bayern München
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i Gruppe A af Champions League, når Ajax og Bayern München møder hinanden i den hollandske hovedstad Amsterdam. Hjemmeholdet er i forrygende form for tiden og har ikke tabt i månedsvis. Gæsterne prøver derimod stadig på at finde den rette melodi under deres nye cheftræner Niko Kovač. Selvom danskerklubben er ekstremt stærke hjemme på Johan Cruyff Arena, så kan vi simpelthen ikke se dem slå de mangedobbelte tyske mestre. Rent faktisk har vi svært ved at forestille os, at de overhovedet får point ud af deres anstregelser.

Lewandowski skyder med skarpt for tiden

Værterne har vundet deres seneste opgør på stribe, og alle deres sejre har været med to mål eller mere. Det hører dog også med til historien, at de har mødt fem relativt upåagtede modstandere i Excelsior, Breda, AEK, Den Haag og Zwolle. Hollænderne er allerede sikre på at avancere til knockout-kampene, men kan med en sejr i aften rent faktisk tage førstepladsen. Det scenarie har vi dog meget svært ved at se udspille sig, da deres modstandere på papiret er mindst et par klasser end dem og samtidig skal modbevise deres mange kritikere.

Gæsterne er kommet tilbage på det rette spor med sejre over henholdsvis Benfica, Bremen og Nürnberg. De er dog stadig langt efter Dortmund i Bundesligaen, og hvis ikke Niko Kovač vil præsenteres for en fyreseddel før sæsonen er omme, så skal han have sat en solid sejrsstime i aften. Skal den mission lykkedes, så bliver han selvfølgelig også nødt til at tage tre point i den hollandske hovedstad. Når man har brandvarme Robert Lewandowski på holdet, så burde det da bestemt også være muligt.

Polakken har således scoret 19 gange i sine 20 opgør, mens han også har noteret sig for fire oplæg. I CL-gruppespillet er det allerede blevet til seks fuldtræffere, og vi kunne sagtens se ham lave et par stykker mere i aften. Vi regner med, at Lewandowski bliver matchvinder og Bayern samtidig tager tre point mod Ajax.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: AS Monaco må se sig slået på ny

Kamp: Monaco – Borussia Dortmund
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Franske Monaco er placeret på sidstepladsen af Gruppe A i Champions League med blot et enkelt point. De kan ikke nå Club Brugge på tredjepladsen, hvilket vil sige, at de ikke kan nå at kvalificere sig til Europe League i foråret 2019. Tyske Borussia Dortmund ligger derimod på andenpladsen og har hentet ti point indtil videre. Tager de tre mere til samlingen i aften på Stade Louis II, så kan de overhale Atlético Madrid. Hvis altså spaninerne ender med at smide point i Belgien mod Club Brugge.

Delaney og Dortmund i er forrygende form

Franskmændene fik med nød og næppe kæmpet sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen for en uge siden. Her formåede de at slå Amiens med 0-2 på fremmed græs. Radamel Falcao noterede sig for de to scoringet, som i øvrigt begge faldt fra 11-meter-pletten. Lykken skulle dog vise sig at være kortvarig. Bare fire dage efter sejren slog selvsamme Amiens nemlig Guingamp med 1-2, og det betyder, at Thierry Henry og co. igen er nede under stregen. Derfor vil de helt sikkert nedpriotere dette “ligegyldige” CL-opgør og spare deres største stjerner. Alt skal sættes ind på at komme væk fra bunden af Ligue 1, da en nedrykning til Ligue 2 vil være en stor skandale for tradtionsklubben.

Tyskerne er en helt anden historie. De har imponeret mangt og mange nærmest hele sæsonen med deres fantasisk flotte angrebsfodbold. I lørdags vandt de Ruhr-derbyet over Schalke 04 med 1-2 på Veltins Arena. Blandt andet ved hjælp af en scoring fra den danske landsholdsspiller Thomas Delaney. Derved er de forsat ubesejret i Bundesligaen, hvor det er blevet til elleve sejre og tre pointdelinger med en samlet målscore på 39-11.

Både deres defensiv og offensiv ser solide ud, og vi kan simpelthen ikke forestille os, at de ikke kommer på tavlen i fyrstendømmet. Både Paco Alcacer og Marco Reus er fyr og flamme for tiden med henholdsvis 11 mål i 12 kampe og 12 mål samt 9 assists i 21 opgør. En af dem, eller måske endda begge, kunne sagtens blive kampafgørende og/eller udslagsgivende i aften. Efter vores bedste overbevisning så lugter det her langt væk af et rent bur og en sejr til die Schwarzgelben.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Marco Silva sender Watford hjem uden point

Kamp: Everton – Watford
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Everton kæmper en hård kamp for at holde liv i drømmen om en top seks-placering, mens Watford bare rasler længere og længere ned i tabellen efter deres fine sæsonstart. Nu mødes de to mandskaber så på Goodison Park. Her kan vi simpelthen ikke forestille os, at det skulle ende med en udesejr. Hjemmeholdet har nemlig snuppet fire Premier League-sejr på stribe foran deres egne fans. Vi kunne sagtens se dem udbygge den sejrsstime til fem styk i aften. Særligt hvis islandske Gylfi Sigurðsson og brasilianske Richarlison fortsætter deres vanvittige målform.

Marco Silva slår sin gamle klub

The Toffees ligger sammen med Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham, Manchester United og Leicester City i toppen af tabellen. Hvis de kan holde skruen lige i vandet, så er der også en god chance for, at de kan slutte i top seks, når Premier League-sæsonen slutter i maj måned. Skal de lykkedes med at sikre sig en topplacering, så må det dog også forventes, at de vinder på hjemmebane over kriseramte Javi Gracia og Watford. Marco Silva ligner da også en mand med den helt rigtige plan for at få Merseyside-klubben tilbage i toppen af engelsk fodbold.

The Hornets startede sæsonen ud som fyr og flamme, men siden da er gassen gået totalt af ballonen. De har ikke vundet en ligakamp siden den 27. oktober. Hvis det fortsætter meget længere, så skal der nok snart findes en ny cheftræner. Også selvom Javi Garcia kun har stået i spidsen for dem siden januar måned.

Man skal heller ikke glemme, at Marco Silva stod i spidsen for netop aftenens i et halv års tid, hvor han havde en blandet oplevelse. Blandt andet får han altid Richarlison til at toppræstere, når han har ham på holdkortet, så det ville bestemt ikke være nogen dum idé at smide en lille skilling efter den 21-årige brasilianske angriber som matchvinder i aften. Bliver det ikke ham, så kan man også tage et kig på Gylfi Sigurðsson. Islændingen har således noteret sig for fem fuldtræffere og et enkelt oplæg i sine sidste otte opgør for klubben.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Aalborg-komplekset fortsætter for Horsens

Kamp: AaB – AC Horsens
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AaB vandt i fredags med hele 1-4 over oprykkerne fra Esbjerg fB på Blue Water Arena, mens AC Horsens blev banket sønder og sammen med tenniscifrene 1-6 mod topholdet fra FC København på CASA Arena i søndags. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der har mest selvtillid og tro på tingene for tiden. Nordjyderne er blevet gjort til forhåndsfavoritter af bookmakeren bwin, og det må der siges at være god grund til. De har nemlig ikke tabt på eget græs til Den Gule Fare i mere end otte et halvt år!

Horsens har et Aalborg-kompleks

Aalborgenserne fyrede efter en rigtig dårlig periode Morten Wieghorst, og det gav gevinst med det samme. I sin cheftrænerdebut fik Jacob Friis således den perfekte start med en storsejr over esbjergenserne. Lucas Andersen, Rasmus Thellufsen og Kasper Kusk stod for de fire scoringer, og det var generelt et totalt forvandlet AaB-hold som man så i det opgør. Spilleglæden var tilbage, det offensive spil flød og man kunne tydeligt se, at en trænerfyring var yderst tiltrængt i det nordjyske. Nu er spørgsmålet så, om de kan bygge videre på sejrsstimen. Det tror vi, at de kan.

Horsensianerne fik nemlig bøllebank mod Ståle Solbakkens spillere. Robert Skov gjorde som det passede ham på CASA Arena og endte med at score hattrick. Det unge stjerneskud noterede sig for to fuldtræffere, mens den senegalesiske skarpretter Dame N’Doye også fik netmaskerne til at blafre. Derudover må de undvære deres normale førstevalg i målet Matej Delač, som blev udvist mod FCK. Kevin Ray Mendoza er en habil back up, men han kommer til at få det svært mod alle de bolsjestribede offensivspillere.

Horsens har ikke prøvet at vinde i Aalborg siden 2010. Her sørgede scoringer fra Gilberto Macena og Lasse Kryger for en 2-3-sejr. Siden da er det blevet til fem nederlag og tre pointdelinger med en samlet målscore på 11-3. Vi forventer mere af samme skuffe i dag. Lucas Andersen og Tom van Weert kunne sagtens komme på måltavlen og blive matchvinder.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Eddie Howe må se sig slået af endnu et tophold

Kamp: Bournemouth – Liverpool
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter en rigtig flot sæsonstart så er Eddie Howe og Bournemouth kommet ned på jorden. De har således tabt til både Manchester City, Arsenal, Newcastle og Manchester United den seneste måneds tid. Liverpool buldrer derimod bare derudaf. De ligner rent faktisk det klart bedste bud på et mandskab som kan udfordre The Citizens i toppen af tabellen. Hvis Jürgen Klopps tropper vil kalde sig et vaskeægte tophold, så bliver de simpelthen også nødt til at tage fra Vitality Stadium med alle tre point i dag.

Klopps tropper skal følge med City

The Cherries ligger midt i tabellen på nuværende tidspunkt. Det er nok også cirka det samme sted, som de kommer til at befinde sig, når Premier League-sæsonen er spillet færdig. De har ikke kvalitet nok til at udfordre top seks-holdene, men de skal nok heller ikke tænke særlig meget på nedrykningsstregen. Mod Liverpool på eget græs kommer de dog til at få det rigtig svært, hvilket man også kan se på deres indbyrdes opgør. Fire ud af fem gange har Merseyside-klubben forladt Vitality Stadium med alle tre point. Vi tror helt sikkert på mere af samme skuffe i dag.

The Reds følger med Man City i toppen af tabellen. Deres fans vil helt sikkert håbe på, at 2019 bliver året, hvor de får brudt forbandelsen. Det er nemlig snart 30 år siden, at de sidst vandt det engelske mesterskab. Det kan der dog blive lavet om på i denne sæson, hvis de fortsætter deres fornemme takter. Fronttrioen bestående af Mohamed Salah, Sadio Mané og Robert Firmino er virkelig farlige, og selvom sidstnævnte har spillet under niveau, så har de også Daniel Sturridge på holdkortet.

Der er altså nok målscorere at vælge mellem for Jürgen Klopp, og vi kan simpelthen ikke se den tyske træner smide point mod Eddie Howe. Særligt ikke hvis han vil have en chance for at vinde sit første trofæ som cheftræner for Liverpool. Hvis det skulle gå hen og blive Premier League-trofæet, så er der ikke den store tvivl om, at den røde del af Merseyside kommer til at gå fuldstændig amok.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Paul Onuachu gør det onde ved OB

Kamp: FC Midtjylland – OB
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i Superligaen, når de danske mestre fra FC Midtjylland tager imod OB på MCH Arena i Herning. Værterne ligger placeret på en andenplads med 38 point, mens gæsterne er kravlet helt op på tredjepladsen efter flere måneder uden nederlag. Kigger man på deres indbyrdes opgør, så er der ikke den store tvivl om, hvorfor Kenneth Andersen og co. er blevet gjort til forhåndsfavoritter. De har nemlig ikke tabt en hjemmekamp til odenseanerne i mere end fire et halvt år.

Paul Onuachu er fyr og flamme

De midtjyske ulve har været fuldstændig fænomenale på eget græs indtil videre i denne sæson. Rent faktisk har de vundet intet mindre end otte ud af deres ti kampe mod danske modstandere, og det er da også blevet til ni sejre på stribe foran deres trofaste fans. I denne periode har de fået skovlen under både Esbjerg fB, AC Horsens, Randers FC, FC København, Hobro IK, Vendsyssel FF, Brøndby IF, FCK i Sydbank Pokalen samt Vejle. Som om det ikke var vildt nok så har de endda også scoret intet mindre end 30 mål i processen og holdt buret rent fem gange i processen.

De striwede fra Fyn er også ganske godt kørende for tiden, må man sige. De er således ubesejrede i deres seneste elleve opgør. Her er det blevet til otte sejre og tre pointdelinger med en samlet målscore på 22-7. Deres seneste fem kampe på stribe er allesammen blevet vundet, men vi kan simpelthen ikke forestille os, at de skulle kunne tage tre point på den jyske hede. Rent faktisk ville det komme bag på os, hvis de formår at spille uafgjort med de danske mestre.

Det absolut bedste bud på en matchvinder må være den tårnhøje angriber Paul Onuachu. Han har scoret tretten gange indtil videre. I sine sidste ti Superligaopgør har han fået netmaskerne til at blafre ni gange. Derudover har han endda også noteret sig for en enkelt assist. Derudover har han lavet fem kasser mod OB i otte forsøg.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Aritz Aduriz gør det igen mod Huesca

Kamp: SD Huesca – Athletic Bilbao
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er i sandhed to kriseramte mandskaber, som støder sammen i 1/16-finalerne af Copa del Rey på Estadio El Alcoraz. SD Huesca har ikke prøvet at vinde en fodboldkamp siden midten af august måned, hvor de slog Eibar med 1-2 på udebane. Athletic Bilbao ligger højst overraskende og roder rundt under den faretruende nedrykningsstreg i La Liga. Selvom baskerne vandt det omvendte opgør med 4-0 på San Mamés Stadium, så tror vi stadig, at de har hårdt brug for at tænke selvtillid i aften.

Bilbao har brug for en succesoplevelse

Huesca er inde i en fuldstændig forfærdelig stime. Rent faktisk har de tabt intet mindre end ti af deres seneste fjorten opgør, mens de resterende fire er endt uafgjort. Som om det ikke var slemt nok, så har de ikke engang formået at holde buret rent en eneste gang i denne periode. Deres klart største lavpunkt i denne sæson kom den 2. september, hvor de blev banket sønder og sammen med 8-2 på Camp Nou af FC Barcelona. Lionel Messi og Luis Suárez scorede to gange hver. Både Jordi Alba, Ivan Rakitić og Ousmane Dembélé kom også på tavlen.

Bilbao er ikke meget bedre kørende, men har alligevel fået skrabet lidt flere point sammen end deres modstander. I mandags spillede de en fin første halvleg på fremmed græs mod Levante, men det hjalp ikke særlig meget. De endte nemlig alligevel med at tabe 3-0. Der skal meget snart tankes noget selvtillid og tro på tingene hos baskerne, og den bedste måde at gøre det på er ved at få nogle sejre. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis deres cheftræner Eduardo Berizzo stiller med alle sine stjerner i aften. Også selvom de principielt er videre efter 4-0-sejren i det omvendte opgør.

Aritz Aduriz kunne godt få noget tiltrængt spilletid, og hvis det ender med at blive tilfældet, så tror vi på, at han er bedste bud på en matchvinder. Han noterede sig således for to fuldtræffere på San Mamés Stadium for lidt over en uges tid siden.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,65.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Sarri og Chelsea snupper tredje sejr på stribe

Kamp: Wolverhampton – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Wolverhampton fik en fornem start på tilværelsen efter oprykningen til Premier League, men man må så sandelige sige, at gassen er gået totalt af ballonen siden da. Deres cheftræner, Nuno Santos, er en yderst presset mand, og hvis der ikke snart kommer nogle sejre på bordet, så skal han nok til at kigge sig om efter et andet job. Umiddelbart tror vi dog ikke på at han får tre point mod topholdet Chelsea i aften. Rent faktisk tvivler vi på, at ham og hans hold overhovedet får point ud af deres anstregelser på Molineux Stadium.

Wolves har ikke vundet i månedsvis

Wolves har efterhånden ikke smagt sejrens sødme siden starten af oktober måned. Her lykkedes det dem at besejre Crystal Palace med 0-1 på Selhurst Park. Matt Doherty stod for opgørets enlige scoring efter en times tid. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over, da de har tabt med 0-2 til Watford, 1-0 til Brighton & Hove Albion, 2-3 til Tottenham Hotspur, 0-2 til Huddersfield Town og 2-1 til Cardiff City. Deres eneste point de sidste to måneder kom i midten af november måned, da det lykkedes dem at spille 1-1 på Emirates Stadium med Unai Emerys Arsenal.

The Blues tabte sæsonens første kamp mod Tottenham på Wembley den 24. november, da de blev spillet ud af banen og måtte se sig slået med 3-1 på scoringer af Dele Alli, Harry Kane og Son Heung-min. De kom dog lynhurtigt tilbage på sejrssporet mod PAOK i Europa League, hvor de vandt stensikkert med 4-0. Mod Fulham i søndags var der heller aldrig den store tvivl opgørets udfald, da Pedro bragte dem foran allerede efter fire minutter. Ruben Loftus-Cheek lukkede og slukkede i slutfasen og sørgede for en 2-0-sejr.

Vi kan simpelthen ikke forestille os, at Wolverhampton skulle overraske i aften. Chelsea skal bruge tre point for at følge med de øvrige tophold, og dem tror vi på, at de får. Eden Hazard, Álvaro Morata og Pedro kunne allesammen gå hen og blive udslagsgivende og/eller kampafgørende.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Macclesfield lider endnu et nederlag på udebane

Kamp: Newcastle Academy – Macclesfield
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom der både er Premier League og Ligue 1 på programmet i dag, så synes vi alligevel, at dagens bedste fidus findes i den engelske pokalturnering Checkatrade Trophy. Her skal kriseramte Macclesfield op imod toptændte Newcastle Academy. Det opgør lugter i vores optik langt væk af en hjemmesejr. The Magpies har nemlig snuppet otte ud af ti mulige sejre, mens det blot er blevet til et enkelt nederlag og en pointdeling. Deres modstander har til gengæld tabt mere end halvdelen af deres seneste ti kampe.

Macclesfield er elendige på udebane

Værterne har vundet tre opgør i træk over henholdsvis Leeds U/23, Stoke U/23 og Grimsby med en samlet målscore på 8-4. Særligt på hjemmebane ser de totalt ustoppelige ud. Her er det blevet til fire ud af fem mulige sejre, mens deres eneste pointtab kom mod Middlesbrough U/23 den 26. oktober. Her måtte de sig slået med 1-3. Det kan vi dog slet ikke forestille os komme til at ske i aften. De har nemlig danske Elias Sørensen på holdkortet. Han har allerede noteret sig for tretten fuldtræffere i lige så mange kampe for sin klub.

Gæsterne er til gengæld totalt elendige på fremmed græs. Denne sæson har de prøvet at spille på udebane fjorten gange, hvilket har resulteret i to sejre en enkelt pointdeling og intet mindre end elleve nederlag med en samlet målscore på 14-36. Der bliver altså scoret cirka ét mål i snit, mens de lukker mere end to ind. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil vinde, og det er da også hovedårsagen til, at vi ikke tror på, at de kan trække det længste strå i aften.

Efter vore bedste overbevisning så lugter det her langt væk af en sejr til Newcastle Academy, og det ville slet ikke undre os, hvis vi ender med at få dansk matchvinder i form af Elias Sørensen. Et andet godt bud kunne være Callum Roberts. Englænderne har noteret sig for otte fuldtræffere og syv oplæg i tolv opgør, hvilket må siges at være dybt imponerende.

Derfor er dagens bwin fidus, hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin