Dagens bwin fidus: Endnu et AGF-nederlag mod løverne

Kamp: AGF – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når FC København skal spille mod AGF, så er det meget sjældent, at de ender med at tabe. Det er faktisk uanset, om de spiller på eget eller fremmed græs. Løverne har sådan set ikke tabt til De Hvii’e i mere end ni år, og det er blevet til tolv sejre samt ti uafgjorte i denne periode. Den seneste århusianske sejr ligger helt tilbage i august måned 2009, hvor et enligt mål af Peter Graulund sørgede for en 0-1-sejr i Parken.

David Nielsen vs Ståle Solbakken

Der er kun et enkelt ubesejret hold i Superligaen, og det er David Nielsens mandskab. Desværre for dem så står de stadig kun noteret for en enkelt sejr, da deres resterende fire opgør er endt uafgjort. Der er altså blevet hentet syv point indtil videre, hvilket hovedsageligt er sket på grund af deres formidable forsvar. AGF er således det hold, som har lukket færrest mål ind med to styk. De har dog også det dårligste angreb i ligaen, da århusianerne blot har fået netmaskerne til at blafre tre gange. Man skal altså virkelig anstrenge sig, hvis man vil prøve at kloge sig på holdet fra Smilets By, og om de endelig kan komme ind i det forjættede land, der hedder top seks.

Det er derimod rigtig nemt at blive klog på københavnerne. Efter at have skuffet i sæsonpremieren mod AC Horsens på hjemmebane, har de således vundet fire Superliga-kampe på stribe. Derfor ligger de også nummer et med 12 point. Derudover har de den bedste offensiv i ligaen, da Ståle Solbakkens spillere har fået netmaskerne til at blafre intet mindre end 12 gange. De har endda også præsteret tre clean sheets i deres sidste fire forsøg. Pilene peger altså i den helt rigtige retning, hvis man er fan af holdet fra hovedstaden.

Efter vores bedste overbevisning så synes vi at det lugter langt væk en udesejr på Ceres Park & Arena. Viktor Fischer er fyr og flamme, og han har allerede været involveret i et tocifret antal scoringer. Han kunne sagtens blive udslagsgivende og/eller kampafgørende igen i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Endnu et Gunners-nederlag på Stamford Bridge

Kamp: Chelsea – Arsenal
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Arsenal og deres nye manager Unai Emery skal en tur til Stamford Bridge for at møde Chelsea og deres nye træner Maurizio Sarri. The Blues plejer at have et rigtig godt tag på The Gunners, når de to mandskaber mødes på Broen. Gæsterne har således ikke formået at slå værterne på deres stadion i snart syv år. Deres sidste sejr ligger nemlig helt tilbage til den 29. oktober 2011. Her sørgede et Robin van Persie-hattrick for en 3-5-sejr i et fuldstændig vanvittigt opgør.

Sarri snupper sejren

Siden den oktoberaften for snart syv år siden, har der virkelig ikke været meget at glæde sig, hvis man er Arsenal-mand. Der er således blevet spillet syv kampe, hvoraf hele fem er dem er blevet tabt, mens de sidste to er endt målløst. Begge de uafgjorte opgør var i øvrigt sidste sæson, hvor de daværende managere Antonio Conte og Arsène Wenger gik rigtig defensivt til værks. Det bliver der dog med stor sandsynlighed ikke noget af aften. Både Maurizio Sarri og Unai Emery er nemlig kendt for deres offensive tilgang til tingene.

Hjemmeholdet er i en meget bedre forfatning end udeholdet på nuværende tidspunkt. Chelsea startede således deres sæson ud med at køre danskerkolonien Huddersfield midtover med 0-3. Arsenal fik derimod en lussing mod de engelske mestre fra Manchester City, da de blev slået med 0-2 i egen hule. The Blues valgte endda at starte med deres helt store stjerne, Eden Hazard, på bænken. Det skulle dog vise sig ikke at være det store problem. The Gunners brugte ellers alle deres største kanoner, men lige lidt hjalp det, da de ikke fik et ben til jorden mod The Citizens. Særligt i første halvleg var de totalt udspillet af Pep Guardiolas tropper.

Når man tænker på, at gæsterne har meget svært ved at vinde mod værterne på deres græstæppe, og at de samtidig fik en ordentlig lussing i søndags, så begynder der at tegne sig et billede af, hvorfor det her lugter langt væk af en hjemmesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Stille og rolig første halvleg på Sydbank Park

Kamp: SønderjyskE – Vendsyssel
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to kriseramte mandskaber, som sætter hinanden stævne på Sydbank Park i Haderslev. SønderjyskE har således tabt deres sidste to kampe i træk med et enkelt mål, mens Vendsyssel ikke har formået at snuppe en sejr i deres sidste tre opgør. Begge hold har altså virkelig brug for at vinde og sætte tre point ind på kontoen, hvilket kan komme til at betyde, at det bliver en nervøs og intens affære med masser af intensitet, men ikke særlig mange mål. Særligt første halvleg kunne godt gå hen og blive afventende.

To kriseramte klubber

Cheftræneren for sønderjyderne, Claus Nørgaard, er allerede i store problemer blot fem kampe inde i den nye Superliga-sæson. Har han således kun formået at skrabe fire point sammen efter uafgjort med OB og en sejr over AC Horsens. De resterende tre kampe er således allesammen blevet tabt med 1-0. I mandags mod Esbjerg på udebane lignede spillerne virkelig ikke sig selv, da de ikke har skabte noget som helst offensivt og samtidig sejlede rundt i defensiven. Det er virkelig sjældent, at man ser holdet fra Haderslev være i så store problemer, som de var på Blue Water Arena. Rent faktisk var de heldige med kun at tabe opgøret med et enkelt mål.

Jens Berthel Askou, som er manager for vendelboerne, startede sæsonen ud med et brag, da han vandt de første to kampe. Siden da er det dog blevet hverdag igen, og det er således blot blevet til et enkelt point i de sidste tre forsøg. Efter nederlag mod både FC Nordsjælland og AaB, så lykkedes det ham at få 1-1 på hjemmebane mod Vejle. Der er dog stadig store spørgsmålstegn omkring forsvaret, som allerede har indkasseret ni mål i de første fem kampe. Det er alt for mange, hvis man gerne vil holde sig i midten af tabellen.

Begge mandskaber har brug for en sejr, men kun én af dem kan få den. De første 45 minutter ligner efter vores bedste overbevisning en målløs omgang, og så skal det hele afgøres i anden halvleg.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken fortsætter sejrsstimen

Kamp: FC København – CSKA Sofia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,53 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det kan godt være, at Ståle Solbakken og FC København havde en svær sæsonstart, men det må man så sandelig sige, at de har fået lagt bag sig. De har således vundet deres seneste syv kampe i træk. Det er endda også blevet til fem clean sheets i processen. Efter en 1-2-sejr på udebane over CSKA Sofia fra Bulgarien, skal FCK så gøre arbejdet færdigt hjemme i Parken. Det er helt sikkert en overkommelig opgave for et mandskab sprængfyldt med selvtillid og en brandvarm Viktor Fischer på holdkortet.

Syv sejre på stribe

Som skrevet før så har løverne fra hovedstaden snuppet intet mindre end syv sejre på stribe, og det er en ganske solid sejrsstime, som de har fået sat sammen. Først bankede de Hobro med 0-3 på DS Arena, og da turen gik til Island, slog de Stjarnan med 0-2. Derefter smadrede de AaB med hele 4-0 hjemme i egen hule og blot fire dage senere var det så Stjarnan til at blive gennemtæsket med 5-0. I deres seneste to Superliga-kampe er det så blevet til en 0-1-sejr over OB på Fyn samt en 3-1-sejr på eget græs i New Firm. Det var i øvrigt deres første sejr over ærkerivalerne fra Brøndby i mere end 400 dage. Det har helt sikkert betydet, at de har fået tanket en masse selvtillid inden returopgøret mod bulgarerne.

Viktor Fischer ser i øvrigt totalt ustoppelig ud i denne sæson. Selvom han kun har været involveret i ni opgør indtil videre, så har han allerede noteret sig for fem scoringer og seks oplæg. Den tidligere Ajax-angriber har altså allerede været involveret i intet mindre end 11 mål. Det må siges at være mere end godkendt, og han kunne sagtens notere sig for både mål og oplæg i aften.

Vi har svært ved at se, CSKA Sofia få noget ud af dette opgør. Særligt fordi Ståle Solbakkens spillere vil gøre alt for at holde liv i deres imponerende sejrsstime. Det ligner umiddelbart den ottende vunde kamp i træk, og Viktor Fischer kunne i øvrigt godt komme på måltavlen for fjerde hjemmekamp på stribe.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,53.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Målløs første halvleg i UEFA Super Cup

Kamp: Real Madrid – Atlético Madrid
Fidusen: Under 0,5 mål i 1. halvleg
Odds: 2,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 21:00 er der Madrid-derby på TV3+ i den europæiske Super Cup. Champions League-vinderne fra Real Madrid tager nemlig imod Europa League-vinderne og bysbørnene fra Atlético Madrid i Estland hovedstad Tallinn. Disse to mandskaber plejer at spille tætte og intense opgør, og vi har svært ved at se, det skulle blive anderledes i dette opgør. Særligt fordi der er en masse trætte VM-spillere i begge trupper, og der nok bliver sparet en smule på kræfterne.

Ingen mål før pausen

Det helt store samtaleemne i Real Madrid har naturligvis været, at Cristiano Ronaldo har forladt kongeklubben. Han havde brug for en ny udfordring, og derfor spiller han nu hos de mangedobbelte italienske mestre fra Juventus. For første gang i næsten et årti skal de altså prøve på at klare sig uden den femdobbelte Ballon d’Or-vinder. Det bliver spændende at se, hvordan Real Madrid kommer til at tackle den udfordring. Særligt når man tænker på, at portugiseren har stået for langt størstedelen af deres scoringer igennem de sidste mange sæsoner.

Hos Atlético har de derimod formået at holde på deres helt store franske stjerne Antoine Griezmann. Barcelona var ellers meget interesserede i at tilknytte ham, men han valgte til sidst at forlænge sin kontrakt, så de to parter nu har papirer på hinanden helt frem til sommeren 2023. Derudover har de hentet hans landsmand Thomas Lemar fra AS Monaco for omkring 70 millioner euro, og det må siges at være noget af en signing. Lemar har dog ikke haft særlig lang tid til at spille sammen med sine nye holdkammerater, så det er nok for tidligt at forvente en masse kampafgørende aktioner fra hans side af.

Vi forventer et par afventende mandskaber fra dommerens første fløjt. Umiddelbart ligner det en første halvleg med mange tacklinger og en masse nærkampe, men ikke særlig mange mål. Det ville sådan set ikke overraske os, hvis begge hold holder buret rent i de første 45 minutter. Både den 8. april i år og 18. november sidste år, stod der således 0-0 i pausen i Madrid-derbyet.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,55.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: De svenske mestre snupper sejren i Ungarn

Kamp: Videoton – Malmö
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De svenske mestre fra Malmö bliver nødt til at vinde i Ungarn mod Videoton, da de kun formåede at spille 1-1 på hjemmebane. En målrig uafgjort er selvfølgelig også en mulighed, men der er ikke den store tvivl om, at deres trofaste fans vil kræve en sejr. Det burde da også være muligt, når man tænker på, hvor kæmpestor kvalitetsforskel, der er på disse to mandskaber. Svenskerne har således været i to Champions League-gruppespil, siden ungarnerne sidst var med i Europa League-gruppespillet.

Det ungarske CL-eventyr slutter

Udover at have en masse europæisk erfaring så har Malmö også en hel del danskere på deres holdkort. Både Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks har deres daglige gang i klubben, og de vil alle tre helt sikkert gerne imponerede deres træner, Uwe Rösler, i aften. Sidstnævnte scorede rent faktisk i fredags, da mestrene vandt med 0-1 på udebane over Dalkurd i ligaen. Det var deres tredje kamp på stribe med sejr i Allsvenskan. Ikke nok med at have vundet tre i træk så er det ved at være lang tid siden, at de sidst prøvede at tabe. Det var tilbage i maj måned, hvor de måtte rejse hjem fra Hammarby med et 2-1-nederlag i bagagen. Siden da har de vundet otte opgør og spillet fire uafgjort.

Videoton har overrasket mangt og mange ved overhovedet at komme så langt i Champions League-kvalifikationen. Der var nemlig ikke mange, som havde regnet med, at de ville slå Ludogorets fra Bulgarien ud i sidste runde. Det lykkedes dog alligevel efter 0-0 på udebane og 1-0 på hjemmebane. Man kan dog også godt se på deres sæsonstart, hvor de har spillet tre kampe, hvilket har kastet fire point af sig. Først slog de Kisvárda FC med 4-0 på hjemmebane, før de måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane med Paksi FC. I fredags blev det så til endnu en pointdeling, da de spillede 1-1 på hjemmebane med Debreceni VSC.

Vi tror, at det ungarske CL-eventyr slutter i aften. De svenske mestre burde være en for svær modstander til dem.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Kedelig første halvleg på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg – SønderjyskE
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Esbjerg har fået en forfærdelig sæsonstart i Superligaen, da de blot har hentet to point i fire kampe og indkasseret hele ti mål i processen. SønderjyskE er kommet lidt bedre fra land med fire point og fire mål imod, men de har heller ikke ligefrem imponeret. Nu mødes de to mandskaber så på Blue Water Arena. Vi synes, at det lugter langt væk af en målfattig affære, som sagtens kunne ende med et kryds. Både efter første og anden halvleg er færdigspillet.

Totalt tæt affære på Blue Water Arena

Esbjergenserne er virkelig et mandskab, som er svært at blive klog på. Til tider spiller de fantastisk offensiv fodbold, men deres forsvar er hullet som en si. Det har man da også kunne se i deres første fire Superliga-kampe efter oprykningen fra NordicBet Ligaen. I sæsonpremieren gjorde de det ganske godt, da det endte 1-1- i Farum mod FC Nordsjælland. De efterfølgende tre opgør har dog været en hel anden historie, da de har indkasseret tre mål mod henholdsvis Vendsyssel, FC Midtjylland og Randers. Mod vendelboerne og midtjyderne fik de ikke point ud af deres anstregelser, men det gjorde de mod randrusianerne. Det var dog en ringe trøst, da de var foran 3-0 med et kvarter tilbage og alligevel endte med at spille 3-3.

Sønderjyderne startede deres sæson ud med at tabe 0-1 hjemme på Sydbank Park til AaB. Derefter var de så foran med 0-2 på EWII Park mod OB, men endte med at spille 2-2, da de indkasserede to mål i anden halvleg. Deres første og eneste sejr kom mod AC Horsens, som blev slået med 2-0 på hjemmebane. Sidste fredag gik turen så til Århus, hvor de tabte med 1-0, da Mustapha Bundu scorede kampens eneste mål kort før pausen. De svinger altså en hel del, og hvis de gerne vil undgå at blive en del af bundstriden, så skal der sættes flere point på kontoen.

Vi har meget svært ved at pege på en vinder af dette opgør. Når det er tilfældet, så plejer det at ende uafgjort. Vi sætter vores lid til en målløs første halvleg, da begge mandskaber har brug for en solid defensiv indsats.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Solbakken går defensivt til værks mod Zorniger

Kamp: FC København – Brøndby
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Som sædvanlig skal der spilles fire Superliga-kampe i dag, fordi det er søndag. Der venter dog et brag af et opgør klokken 16:00 i Telia Parken, hvor FC København skal op imod Brøndby i sæsonens første New Firm. Der bliver altid gået til stålet, når der skal spilles derby. Det er dog ikke særlig tit, at der bliver scoret en masse mål. Vi har også meget svært at se, det skulle komme til at ske i dag. Begge mandskaber har nemlig Europa League-kampe at tænke på, og det ville ikke undre os, hvis vi maksimalt får to scoringer.

Et ud af 11 derbys har været målrigt

FCK og BIF har efterhånden mødt hinanden rigtig mange gange de sidste par Superliga-sæsoner. Vi har taget et kig i statistikbøgerne og fundet frem til, at det blot er lykkedes dem en enkelt gang ud af 11 mulige at score tre mål i samme kamp. Det skete på Vilfort Park i midten af april måned. Her vandt de blå-gule fra Vestegnen således med 2-1 over løverne fra hovedstaden. Hany Mukthar blev dagens mand i skysovs. Han krøllede nemlig et frispark op i krydset, da der blot resterede et par minutter af opgøret.

Ståle Solbakken plejer altid at gå defensivt til værks, når han møder Alexander Zorniger. Det kan man da også godt forstå, da han kun fik et enkelt point ud af 15 mulige i sidste sæson mod ærkerivalerne. Vi ville undre os meget, hvis han vil spille offensivt i dag. Det ligner mere, at han vil prøve på at pakke sig i et forsøg på at frustrere Brøndby-spillerene, hvilket også sagtens kunne komme til at lykkedes.

Man skal heller ikke glemme, at både hjemmeholdet og udeholdet spillede Europa League-kvalifikation i torsdags, og det skal de også i næste uge. Det er endnu en ting, som taler for, at vi ikke kommer til at få en masse mål i dette New Firm. Umiddelbart ligner det et opgør, der godt kunne ende 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1. Vi tror altså ikke på, at der kommer tre scoringer eller mere i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Newcastle-nedturen fortsætter mod Tottenham

Kamp: Newcastle – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag starter Premier League-sæsonen for tolv mandskaber, da der skal spilles seks forskellige kampe i den bedste engelske række. Klokken 13:30 går det løs på St. James’ Park, hvor Newcastle tager imod Tottenham. Hjemmeholdet har haft en dårlig opstart, da de kun har vundet en enkelt ud af deres fem testkampe. Udeholdet har derimod vinderen af Den Gyldne Støvle ved VM på holdkortet. Vi synes, at det her opgør lugter langt væk af en sejr til Spurs over The Magpies.

Rafa Benítez er træt af tingenes tilstand

Sidste sæson sluttede Newcastle godt nok i den bedste halvdel af tabellen, men deres afslutning var alt andet end imponerende. De tabte således fire ud af deres sidste fem ligakampe. Rent faktisk var alle fire nederlag med et enkelt mål. Først måtte de sig slået af Everton på udebane med 1-0, og derefter var det så nedrykkerne fra West Bromwich Albion, der snuppede en 0-1-sejr på St. James’ Park. Mod Watford tabte de med 2-1 på udebane, og Tottenham slog dem også med 0-1 på deres eget stadion. Selvom de slog Chelsea med 3-0 i sæsonens sidste ligakamp, så var det en ringe trøst, da de har taget deres elendige form med sig ind i den nye sæson.

I deres fem venskabskampe er det således blot blevet til en enkelt sejr over St. Patricks, mens de har spillet uafgjort med Hull City og FC Porto samt tabt til både Braga og Augsburg. Deres spanske manager Rafa Benítez har da også været ude i pressen og brokke sig over sine spillere. Han sagde blandt andet, at de begår for mange fejl, og at det ikke kan blive ved med at fortsætte. Vi har virkelig svært ved at se dem få point mod Spurs i dag – også selvom de spiller foran deres egne fans.

Harry Kane scorede seks gange ved VM-slutrunden, og han kunne også sagtens komme på tavlen i dag. Hvis han gør det, så tror vi, at Tottenham triumferer og tager alle tre point med hjem til Nordlondon.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin

Dagens bwin fidus: Målløs første halvleg på Nord Energi Arena

Kamp: Vendsyssel – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Vendsyssel og Vejle rykkede sidste sæson op i Superligaen. Nu skal de to oprykkere så møde hinanden på Nord Energi Arena i Hjørring. Både værterne og gæsterne tabte deres sidste ligakamp, så de vil gøre alt, hvad de kan for at komme tilbage på sejrssporet. Umiddelbart ligner det her opgør en taktisk affære, hvor netmaskerne ikke kommer til at blafre særlig meget. Særligt de første 45 minutter kunne sagtens ende målløst. Jens Berthel Askou og Adolfo Sormani vil nemlig helt sikkert fokusere på den defensive stabilitet.

Fuld fokus på forsvaret

Holdet fra Hjørring lignede længe det bedste hold mod deres storebror fra AaB, men det kunne de ikke bruge til noget efter kampen. Kasper Risgård scorede nemlig kampens eneste mål i slutfasen, og så endte de med at tabe 0-1 til de bolchestribede nordjyder. Det var i øvrigt deres andet nederlag i træk efter at have fået ørerne i maskinen mod FC Nordsjælland, hvor de indkasserede tre scoringer imod og ikke selv kom på tavlen. Der skal altså andre boller på suppen i aften. Det er således ikke godt nok at tabe to i træk uden at score et eneste mål.

Mandskabet fra Nørreskoven tabte også deres sidste kamp. De var ellers foran mod mestrene fra FC Midtjylland, men så dukkede Rasmus Nicolaisen op på to hjørnespark og sørgede for en sejr til Jess Thorups tropper. Adolfo Sormani havde ellers fået fint styr på den vejlensiske defensiv, men i det sidste kvarter mod de midtjyske ulve, så det rigtig skidt ud. Det kan italieneren overhovedet ikke være tilfreds med. Han vil helt sikkert understrege, at de ikke skal give gaver væk igen.

Både værterne og gæsterne har ikke råd til flere defensive fejl. Vi regner umiddelbart med, at de første 45 minutter bliver meget taktiske, og at der ikke er nogle spillere, som får netmaskerne til at blafre. Det var i øvrigt også tilfældet sidst på Nord Energi Arena. Her stod der således 0-0 på måltavlen, da dommeren fløjtede til pause.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin