Primera Division

Spanien
Spanien
Primera Division

 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
-
Osasuna - Deportivo Alaves LiveSpil LIVE på denne kamp
Spanien
Primera Division

 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Athletic Bilbao 0 - 0 Barcelona
 Klik for at tilføje til favoritter
18:30
Slut
Mallorca 1 - 0 Girona
 Klik for at tilføje til favoritter
16:15
Slut
Atletico Madrid 2 - 1 Real Betis
 Klik for at tilføje til favoritter
14:00
Slut
Villarreal 5 - 1 Granada
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Valencia 2 - 2 Real Madrid
 Klik for at tilføje til favoritter
18:30
Slut
Getafe 3 - 3 Las Palmas

Primera Division er den bedste spanske fodboldrække for mænd. Populært kaldes Primera Division også for "La Liga", og du vil med sikkerhed støde på begge betegnelser for den fornemste spanske fodboldturnering for mænd, når du følger turneringen i medierne.

Primera Division er blevet afviklet siden 1929, hvor turneringen det første år kun havde 10 deltagende hold. Barcelona blev de første spanske mestre, mens Real Madrid det år vandt sølv, og siden da har de to hold duelleret om titlen nærmest hvert eneste år.

Real Madrid har i skrivende vundet 32 mesterskaber og 23 andenpladser, mens Barcelona har vundet det spanske mesterskab 24 gange og sølvet lige så mange gange.

Atletico Madrid, Athletic Bilbao og Valencia er de mest vindende hold i periferien med henholdsvis 10, 8 og 6 mesterskaber.

 

Følg stillingen i Primera Division

Her på Livescore.dk kan du selvfølgelig følge stillingen i Primera Division hver eneste sæson, og tabellen opdateres automatisk efter alle færdigspillede La Liga-kampe.

Vi giver dig også Primera Divisions topscorerliste samt statistik over gule og røde kort, så du kan følge med i, hvilke klubber og spillere, der trækker mest på de spanske dommeres tålmodighed.

I menuen finder du også La Liga kampprogrammet, hvor du kan danne dig et overblik over samtlige 38 spillerunder i sæsonen. Kampprogrammet opdateres ligesom stillingen og øvrige La Liga-statistikker kontinuerligt, hvilket betyder, du altid finder de aktuelle kamptidspunkter og datoer. Flyttes en kamp til en senere dato, flyttes den også automatisk i vores kampprogram.

 

Spil på La Liga

La Liga er en af de bedste fodboldligaer i verden. Ligaen indeholder to af verdens største klubber i form af Real Madrid og Barcelona, og det er derfor en yndet liga at oddse på fra danske sportsbettore. Uge efter uge vinder de penge på at spille på den spanske La Liga, og ofte ved hjælp af diverse bonusser og tilbud fra de danske bookmakers. 

Hvis du skal spille på La Liga anbefaler vi altid, at du finder dig en odds bonus, så du kan få den maksimale værdi ud af dine spil. På den måde rækker dine penge længere, og du kan få mere for dit indskud, hvilket er en stor fordel. 

 

Målscorer, udskiftninger og advarsler

Du finder også dybdegående information om hver eneste Primera Division kamp, hvis du klikker dig ind på kampen. Det gælder både live og efter kampene. Under La Liga-kampene kan du se startopstilllingen, ind-/udskiftninger, hvem der har fået gule og røde kort, og selvfølgelig det vigtigste af alt - hvem der laver målene!

Se også statistik over antal af chancer til begge hold, boldbesiddelse og mere til på alle kampene i den bedste spanske række, mens de er i gang.

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.