Engelsk flag der blafrer i vinden

Dagens fidus: Tjekkiet kan ikke sætte en stopper for Tottenham-topscoreren

Kamp: England – Tjekkiet
Fidusen: Harry Kane scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

England og Tjekkiet støder sammen på Wembley Stadium i aften klokken 20.45. Du kan følge med i opgøret på 6’eren, hvor der er optakt fra klokken 20:30. Hjemmeholdet har en yderst målfarlig herre på deres holdkort i Harry Kane, og vi kunne sagtens se målmageren fra Tottenham få netmaskerne til at blafre. Særligt fordi han har scoret mål på samlebånd for Spurs i denne sæson. 23 gange har han været på pletten for sit klubhold indtil videre. Han vandt endda også Den Gyldne Støvle for The Three Lions ved sommerens VM-slutrunde.

Kane-kasse og tre point til The Three Lions

Værterne har virkelig fået styr på sagerne under Gareth Southgate, hvilket blandt andet gav en fjerdeplads ved verdensmesterskaberne i sommers. På vejen mod semifinalerne slog de både Tunesien, Panama, Columbia samt Sverige, og der var ikke den store tvivl om, hvem deres største offensive stjerne var. Harry Kane noterede sig for seks fuldtræffere ved slutrunden, og selvom han faldt lidt af på den efter gruppespillet, er der ikke den store tvivl om, at han er kold og kynisk foran kassen. Særligt hvis han får chancen fra 11-meter-pletten.

Gæsterne formåede derimod ikke at komme med til Rusland, da de endte bag både Tyskland og Nordirland i deres VM-kvalifikationsgruppe. Rent faktisk skal vi helt tilbage til 2016 for at finde deres sidste slutrunden. Her blev de sendt hjem efter tre kampe ved EM, da de tabte to og spillede en enkelt uafgjort. Det er altså ved at være noget tid siden, at tjekkerne havde deres storhedstid, og vi kunne også sagtens se dem komme i problemer mod englænderne. Særligt fordi deres defensiv så ekstremt shaky ud ved UEFA Nations League, hvor de kun formåede at holde buret rent en enkelt gang ud af fire mulige mod Ukraine og Slovakiet.

Hvis The Three Lions skal snuppe sejren og tage tre point i aften, så skal Spurs-stjernen vise vejen, og det regner vi helt klart med, at han er i stand til.

Derfor er dagens fidus, at Harry Kane scorer i kampen til odds 1,70 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin