Det færøske flag som blafrer i vinden

Dagens fidus: Malteserne løber ind i endnu et nederlag

Kamp: Malta – Færøerne
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er ikke ligefrem dømt champagnebold på Ta’Qali National Stadium, når Malta og Færøerne støder sammen i aften klokken 18:00. Der er dog stadig tale om et virkelig vitalt opgør for begge mandskaber. Hjemmeholdet har nemlig ikke smagt sejrens sødme i snart halvandet år, mens vi skal helt tilbage til september måned sidste år for at finde udeholdets sidste sejr. Umiddelbart hælder vi dog mest af alt til Lars Olsen og co., da de både på papiret og banen burde være et niveau eller to over den lille ø i Middelhavet.

Masser af Superliga-spillere i action

Malteserne er en miniputnation i mere end én forstand. Først og fremmest er øen kun cirka halv så stor som Bornholm, men når det kommer til deres landshold, så er der i sandhed ikke særlig mange stjerner at vælge imellem. Rent faktisk er der blot en enkelt spiller som ikke til dagligt huserer i den hjemlige liga. Her er der tale om Zach Muscat som tørner ud for SC Olhanense i den portugisiske Primeira Liga. De fleste kan nok nikke genkende til Michael Mifsud, men han er efterhånden blevet 37 år gammel. Selvom han er kaptajn, så starter han tit og ofte på bænken.

Færingene vandt godt nok kun en enkelt af deres seks opgør i UEFA Nations League, men det var derimod også mod lige netop Malta. Det færøske landshold har generelt været inde i en positiv udvikling under Lars Olsen. Vi kunne også godt se dem starte deres EM-kvalifikation mod stil i aften. Særligt fordi der er en hel del nuværende og tidligere Superliga-spillere i truppen. De fleste danske fodboldfanatikere har nok hørt om både Sonni Nattestad, Viljormur Davidsen, Hallur Hansson, Gilli Rólantsson, Brandur Hendriksson, Jóan Símun Edmundsson og Jákup Thomsen.

Vi kunne rent faktisk sagtens se den tidligere OB-spiller få netmaskerne til at blafre i aften og sørge for sejren og de tre point til Færøerne på Ta’Qali National Stadium. Måske sejrsmålet endda bliver scoret på et frispark eller langskud.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin