Dagens fidus: Ingen slinger i valsen for de danske drenge

Kamp: Kosovo – Danmark 
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Units: Tre ud af dem
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Endelig er det danske landshold tilbage i dit fjernsyn, når de rød-hvide spillere byder Kosovo op til dans klokken 19:00 på Kanal 5. Danmark er på forhånd blevet udnævnt som store favoritter, og det er med god grund. Kong Christian og co. har nemlig ikke prøvet at tabe siden den 11. oktober 2016 mod Montenegro,. Siden den dag er det bliver til 24 kampe uden et eneste nederlag i ordinær spilletid. Rent faktisk er det eneste opgør som er blevet tabt vores 1/8-finale mod Kroatien efter straffesparkskonkurrence. Vi kan sagtens se den flotte stime fortsætte på Fadil Vokrri Stadium i Pristina.

Dansk føring ved pausen

Kosovo er godt nok også selv inde i en flot stime af ubesejrede kampe, men man skal ikke glemme, at den er bygget på sejre over modstandere som foreksempel de to øer Malta og Madagascar. De har vundet otte og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 25-5, men deres sværeste modstandere i denne periode har været Letland og Færøerne. En af deres offensive stjerner er Besar Halimi fra Brøndby IF, men Kasper Schmeichel og Danmarks defensiv burde være i stand til at holde ham og resten af hjemmeholdets spillere fra fadet.

De danske drenge cruisede sig til oprykning i UEFA Nations League med to sejre over Wales samt to pointdelinger med Irland. Vi kan simpelthen ikke se, hvorfor de skulle komme i problemer mod Kosovo på fremmed græs. Særligt fordi Åge Hareide med stor sandsynlighed giver vores offensive omdrejningspunkt Christian Eriksen en times tid på banen. Det burde være mere end nok til at afgøre sagerne til vores fordel. Vi kunne sagtens forestille os, at Tottenham-stjernen får netmaskerne til at blafre på enten et frispark eller et straffespark. Det kunne endda godt allerede ske i løbet af de første 45 minutter, hvilket er hovedårsagen til, at vi anbefaler dansk føring ved pausen.

Hvis ikke Kong Christian kan afgøre sagerne, skal man huske på, at Yussuf Poulsen har været yderst målfarlig for RB Leipzig i denne sæson. Han er et andet oplagt bud på en spiller som kunne score i aften.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,95 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin