Dagens fidus: Femte La Liga-sejr på stribe til Atlético

Kamp: Athletic Bilbao – Atlético Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Athletic Bilbao har været inde i en god stime af resultater, som har været med til at få dem langt væk fra nedrykningsstregen i La Liga. Nu kommer de dog på en svær mission mod Atlético Madrid hjemme i Baskerlandet. Diego Simeone og co. har nemlig vundet fire ligakampe på stribe. Hvis de kan tage tre point i aften, så bliver der endda lagt yderligere pres på FC Barcelona i toppen af tabellen. Álvaro Morata og Antoine Griezmann ligner de to mest oplagte bud på en eventuel matchvinder.

Morata er målfarlig

Værterne har haft et ganske glimrende kalenderår. Her er det således blevet til fem sejre, tre pointdelinger og to nederlag i ligaen med en samlet målscore på 10-7. Derudover har de endda også formået at holde buret rent fem gange i denne periode. Man må altså virkelig sige, at deres defensiv har været bundsolid i 2019. Vi kan dog ikke rigtig forestille os, at de fortsætter deres fornemme takter i aften mod topholdet fra den spanske hovedstad.

Gæsterne er også inde i en rigtig fin stime. De har rent faktisk ikke indkasseret et eneste mål imod i La Liga siden den 9. februar. Her måtte de se sig slået af bysbørnene fra Real Madrid med 1-3 hjemme på Wanda Metropolitano. Siden da er det blevet til sejre over henholdsvis Rayo Vallecano, Villarreal CF, Real Sociedad og CD Leganés med en samlet målscore på 6-0. Umiddelbart kunne vi sagtens se dem snuppe endnu en sejr og præstere endnu et clean sheet i aften. Særligt fordi de er nødt til at komme tilbage på sporet efter det pinlige 3-0-nederlag til Juventus i 1/16-finalerne af Champions League.

Álvaro Morata har virkelig genfundet sin målnæse og spilleglæde siden sit vinterskifte fra Chelsea. Den spanske striker har scoret tre gange i sine sidste to ligaopgør, og vi tror, at han noteret sig for sin fjerde fuldtræffer i Baskerlandet. Hvis ikke det bliver ham, så er hans angrebsmakker Antoine Griezmann naturligvis også kold og kynisk foran kassen.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,25 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin