Argentinsk flag der blafrer VM 2018

Dagens fidus: Gimnasia Mendoza ryger ud af Copa Argentina

Kamp: Aldosivi – Gimnasia Mendoza
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Gimnasia Mendoza spiller til dagligt i den næstbedste argentinske række, og de har mere end svært ved at skrabe point sammen på udebane. Rent faktisk har de ikke formået at vinde på fremmed græs hele sæsonen, selvom de har haft hele ni forsøg. Fem gange er det blevet til uafgjort, mens de også har indkasseret fire nederlag og femten mål i processen. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at de skulle vinde på Estadio José María Minella over Aldosivi fra den bedste række.

Cristian Gabriel Chávez afgører sagerne

Værterne har gang i en blandet sæson, hvor det er blevet til ni sejre, fem pointdelinger og ni nederlag med en samlet målscore på 20-22. Der er dog ikke særlig langt op til den top ni-placering, som vil betyde, at de kan spille med i Copa Sudamericana, når sæsonen er færdig. Så sent som i lørdags fik de tanket en masse selvtillid og tro på tingene. Her vandt de nemlig stensikkert med 3-0 over Colón. Deres topscorer kom endda på måltavlen, selvom han kun fik en halv times tid på banen.

Gæsterne er svære at blive kloge på, da de har vundet otte, spillet fem uafgjort og tabt seks med en samlet målscore på 20-23. Der er dog ikke den store tvivl om, at de helst vil spille foran deres trofaste fans. De har således ikke smagt sejrens sødme på udebane siden den 10. maj 2018. Her blev det til en snæver 0-1-sejr over Sportivo Belgrano. Siden den dag har de tabt fem og spillet seks uafgjort, og vi har mere end svært ved at se dem bryde den negative spiral i aften. Særligt fordi at deres defensiv har store problemer med at holde modstanderne fra at score samtidig med at offensiven heller ikke præsterer optimalt.

Skulle vi pege på en matchvinder i dette opgør, så bliver det helt sikkert Cristian Gabriel Chávez. Midtbanemotoren har allerede noteret sig for syv fuldtræffere i denne sæson. Det ville ikke undre os, hvis han garner for ottende gang.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,20 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin