Premier League

England
England
Premier League

 Klik for at tilføje til favoritter
17:30
Slut
Sheffield U. 0 - 8 Newcastle
 Klik for at tilføje til favoritter
15:00
Slut
Arsenal 2 - 2 Tottenham
 Klik for at tilføje til favoritter
15:00
Slut
Liverpool 3 - 1 West Ham
 Klik for at tilføje til favoritter
15:00
Slut
Brighton 3 - 1 Bournemouth
 Klik for at tilføje til favoritter
15:00
Slut
Chelsea 0 - 1 Aston Villa
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Burnley 0 - 1 Manchester United

Premier League er den bedste engelske fodboldrække for mænd, og er blevet afviklet i sin nuværende form med 20 hold siden 1995/96. Premier League blev første gang afviklet under dette navn i 1992/93 med dengang 22 hold. De første Premier League-mestre blev Manchester United, som det år havde Aston Villa og Norwich City som de to største konkurrenter i tabellen.

Mesterskabet i England blev første gang afviklet i 1888/89, hvor Preston North End vandt titlen de første to sæsoner. De efterfølgende årtier var Preston ofte med i topkampen, og høstede yderligere seks sølvmedaljer, men flere mesterskaber er det ikke blevet til.

Det mest vindende hold i Premier League (daterende tilbage til starten i 1888) er Manchester United, som i skrivende stund har vundet ikke færre end 20 mesterskaber i England. Liverpool følger efter med 18 mesterskabstrofæer, hvorefter Arsenal, Everton og Aston Villa følger efter med 13, 9 og 7 titler.

I de senere år har nyrige klubber som Chelsea og Manchester City fået adgang til bedre spillere, end man havde i fordums tid, og vi ser dem som regel blandt bookmaker-favoritterne før sæsonstarten. Men vidste du, at Chelsea "kun" har vundet fem mesterskaber, mens Manchester City kun har vundet fire? Det betyder, at et hold som Sunderland, med dets seks mesterskabstitler, faktisk har vundet det engelske mesterskab flere gange end de to mastodonter i Premier League i dag.

 

Følg stillingen i Premier League

Her på Livescore.dk kan du selvfølgelig følge stillingen i Premier League hver eneste sæson, og tabellen opdateres automatisk efter alle færdigspillede Premier League-kampe.

Vi giver dig også Premier Leagues topscorerliste samt statistik over gule og røde kort, så du kan følge med i, hvilke klubber og spillere, der trækker mest på de engelske dommeres tålmodighed.

I menuen finder du også Premier League kampprogrammet, hvor du kan danne dig et overblik over samtlige 38 spillerunder i sæsonen. Kampprogrammet opdateres ligesom stillingen og øvrige Premier League-statistikker kontinuerligt, hvilket betyder, du altid finder de aktuelle kamptidspunkter og datoer. Flyttes en kamp til en senere dato, flyttes den også automatisk i vores kampprogram.

 

Målscorer, udskiftninger og advarsler

Du finder også dybdegående information om hver eneste Premier League kamp, hvis du klikker dig ind på kampen. Det gælder både live og efter kampene. Under Premier League-kampene kan du se startopstilllingen, ind-/udskiftninger, hvem der har fået gule og røde kort, og selvfølgelig det vigtigste af alt - hvem der laver målene!

Se også statistik over antal af chancer til begge hold, boldbesiddelse og mere til på alle Premier League kampe, mens de er i gang.

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.