Bundesliga

Tyskland
Tyskland
Bundesliga

 Klik for at tilføje til favoritter
17:30
Slut
Eintracht Frankfurt 0 - 0 Freiburg
 Klik for at tilføje til favoritter
15:30
Slut
Bayer Leverkusen 4 - 1 FC Heidenheim
 Klik for at tilføje til favoritter
18:30
Slut
Werder Bremen 2 - 1 FC Köln
 Klik for at tilføje til favoritter
15:30
Slut
Bayern München 7 - 0 Bochum
 Klik for at tilføje til favoritter
15:30
Slut
B. Mönchengladbach 0 - 1 RB Leipzig
 Klik for at tilføje til favoritter
15:30
Slut
Borussia Dortmund 1 - 0 Wolfsburg

1. Bundesliga er den øverste fodboldrække i Tyskland, og har en turbulent fortid som turnering, hvilket selvfølgelig også hænger sammen med Tysklands historie før, under og efter 2. verdenskrig.

Bundesligaen i dens nuværende form er blevet afviklet siden 1963, og vinderne af ligaen er siden da blevet kronet som nationale mestre i Tyskland. Det første rigtige Bundesliga-mesterskab blev vundet af 1. FC Köln i 1963/64, men særligt ét hold har gennem hele Bundesligaens historie manifesteret sig som kongerne af tysk fodbold, nemlig FC Bayern München.

Bayern har vundet ikke færre end 26 mesterskaber i Tyskland gennem tiderne, hvor FC Nürnberg takket været seks mesterskaber før 2. verdenskrig (9 i alt) står noteret som nr. 2 på listen over klubber med flest tyske mesterskaber. Borussia Dortmund er nr. 3 med 8 mesterskaber.

 

Bundesligaen i moderne tid

Mens Bundesligaen generelt er en turnering, som har set mange forskellige vindere gennem årene, er det i moderne tider mest ét hold, som sidder solidt på tronen i tysk fodbold. FC Bayern München har her i 2016 vundet de seneste fire mesterskaber i Tyskland, og ser ud til have en position i det tyske og europæiske fodboldmarked, som gør, at Bayern kan holde dominansen kørende i de kommende år.

Dortmund har også stolte traditionerne i den moderne Bundesliga tidsalder, og har vist sig som den evige udfordrer til Bayern i kampen om Bundesliga-trofæet gennem de seneste år.

Men hvem vinder det tyske mesterskab i år? Følg udviklingen i Bundesliga-sæsonen her på Livescore.dk, hvor du vil opleve en komplet dækning af statistikker og stillinger, hvilket du kan læse mere om forneden.

 

Bundesliga stilling og kampprogram

Her på Livescore.dk kan du selvfølgelig følge stillingen i Bundesligaen i Tyskland hver eneste sæson, og tabellen opdateres automatisk efter alle færdigspillede Bundesliga-kampe.

Vi giver dig også Bundesligaens topscorerliste samt statistik over gule og røde kort, så du kan følge med i, hvilke klubber og spillere, der trækker mest på de tyske dommeres tålmodighed.

I menuen finder du også Bundesliga kampprogrammet, hvor du kan danne dig et overblik over alle 34 spillerunder i sæsonen. Kampprogrammet opdateres ligesom stillingen og øvrige Bundesliga-statistikker kontinuerligt, hvilket betyder, du altid finder de aktuelle kamptidspunkter og datoer. Flyttes en kamp til en senere dato, flyttes den også automatisk i vores kampprogram.

 

Målscorer, udskiftninger og advarsler

Du finder også dybdegående information om hver eneste Bundesliga kamp, hvis du klikker dig ind på kampen. Det gælder både live og efter kampene. Under kampene kan du se startopstilllingen, ind-/udskiftninger, hvem der har fået gule og røde kort, og selvfølgelig det vigtigste af alt - hvem der laver målene i Bundesligaen!

Se også statistik over antal af chancer til begge hold, boldbesiddelse og mere til på alle Bundesliga kampe, mens de er i gang.

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.