Et byskilt i Horsens

Dagens fidus: Brøndby får tre tiltrængte point mod Horsens

Kamp: AC Horsens – Brøndby IF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

For lidt under et år siden blev der spillet et Superliga-opgør mellem AC Horsens og Brøndby IF på CASA Arena, som endte med en pointdeling. Den kamp endte rent faktisk med at afgøre det danske mesterskab til FC Midtjyllands fordel. Der er altså i den grad noget at revanchere i dag klokken 17:00, når disse to mandskaber mødes igen. Vi tror, at Kamil Wilczek giver Martin Retov god grund til at smile, da han kommer på måltavlen og sikrer tre point.

Bo og co. taber for fjerde gang på stribe

Værterne har ikke smagt sejrens sødme siden den 17. februar. Her lykkedes det dem at banke Vendsyssel FF med 3-0 på eget græs. Siden da har de tabt til både OB, Esbjerg og Randers, hvilket har resulteret i, at deres chancer for top seks er ikke eksisterende. De kan altså kun agere drillepind for de blå-gule fra Vestegnen – præcis som tilfældet var i maj måned sidste år. Umiddelbart tror vi dog ikke på, at Bo Henriksen og co. kan gentage den bedrift.

Gæsterne startede fint ud under Martin Retov med sejre mod Randers og Vendsyssel, men siden da er gassen gået en smule af ballonen. Først tabte de med 2-1 til OB og i søndags måtte de nøjes med 3-3 mod AaB på eget græs, selvom de kom foran med 3-2. Særligt defensiven er helt til hundene, og der bliver simpelthen givet alt for mange gaver væk. Den tendens skal de have sat en stopper for hurtigst muligt, og vi har rent faktisk på fornemmelsen, at det allerede sker i dag. Deres modstander har nemlig ikke scoret siden den 24. februar og mangler generelt en målmager på holdkortet.

Absolut bedste bud på en matchvinder er selvfølgelig brandvarme Kamil Wilczek. Polakken har scoret mål på samlebånd nærmest hele sæsonen, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis han får netmaskerne til at blafre på ny mod Den Gule Fare. Måske endda mere end én gang!

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin