Dagens fidus: Ronnie Schwartz skyder Silkeborg til tops

Kamp: Lyngby – Silkeborg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er tre vitale point på spil, når Lyngby og Silkeborg støder sammen i aften klokken 19:00. Hvis du vil følge med i opgøret, så skal du slå over på TV3 Sport, hvor de sender optakt et kvarter før kickoff. De Kongeblå er pisket til sejr, hvis de vil holde liv i deres håb om oprykning. Silkeborgenserne kan derimod tage et stort skridt mod at slutte i top to, hvis de vinder i aften. Ronnie Schwartz ligner et oplagt bud på en potentiel matchvinder.

Schwartz skyder med skarpt

Værterne er placeret på en syvendeplads med 30 point, som de har skrabet sammen via otte sejre, seks pointdelinger og otte nederlag med en samlet målscore på 30-34. I søndags måtte de nøjes med et enkelt point, da de spillede 1-1 med Nykøbing FC på fremmed græs. Deres nytilkomne angriber Frederik Gytkjær blev endda sendt tidligt i bad efter 87 minutter, så ham kan de ikke gøre brug af. Selvom de ikke har tabt siden midten af november måned, så har vi svært ved at se dem få point ud af deres anstrengelser i aften.

Gæsterne ligner nemlig et oplagt bud på en af vinder af NordicBet Ligaen. Efter en sløj sæsonstart som også kostede Peter Sørensen jobbet, er der virkelig kommet styr på sagerne, og de ligger pt. på en delt førsteplads – á point med Viborg. Hovedårsagen til dette er deres målmaskine Ronnie Schwartz som har scoret mål på samlebånd nærmest hele sæsonen. Tretten gange har han fået netmaskerne til at blafre indtil videre, og vi kunne sagtens se ham score for fjortende gang på Lyngby Stadion. Særligt fordi at han tager sig af samtlige straffespark, hvor han nærmest altid er kold og kynisk foran kassen.

Lyngby-defensiven har ikke holdt buret rent siden 3. marts, og i vores optik formår de det heller ikke mod Silkeborg. Plaffeministeren er på et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter på pletten og sikrer en smal 0-1-sejr til klubben fra Søhøjlandet.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,65 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin