Champions League

International
International
Champions League

 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Arsenal 6 - 0 Lens
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Bayern München 0 - 0 FC København
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Real Madrid 4 - 2 Napoli
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Benfica 3 - 3 Inter
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Braga 1 - 1 Union Berlin
 Klik for at tilføje til favoritter
21:00
Slut
Real Sociedad 0 - 0 Salzburg

Champions League 2018/19 livescore - Følg CL kampe live

Champions League er tilbage, og her på siden kan du følge Livescore fra europas mest prestigefyldte turnering. Du får de seneste resultater lige ved hånden, og du behøver ikke længere sætte din lid til langsomme og upålidelige liveopdateringer. Livescore.dk er en af markedets absolut bedste livescore tjenesterne, som foruden at være de hurtigste også er de mest pålidelige.

 

Hos Livescore.dk får du ikke kun den seneste viden om resultaterne i Champions League. Du kan også følge med i, hvem der er topscorer i turneringen, hvem der har lavet flest assist, og hvordan resten af kampprogrammet hænger sammen.

 

Champions League kampene bliver dækket 100 % og i løbet af kampen kan du se, hvis en spiller bliver skiftet ud, får en advarsel, scorer et mål eller noget helt femte.

 

Champions League:

UEFA Champions League har været meget igennem siden den blev etableret tilbage i 1955. Det var dog først i 1993, at turneringen fik det officielle navn, da den før hed European Champion Clubs' Cup, og det navn fik den af, at det kun var vinderne af de respektive ligaer i Europa, der kunne få lov til at deltage i den prestigefyldte turnering.

 

Sidenhen har UEFA indført en koefficientrangliste, og det betyder, at det ikke længere kun er vinderen af en Liga, der kvalificerer sig til Champions League, men derimod at de stærkeste ligaer har flere Champions Laegue pladser til rådighed end de mindre ligaer. Dette gjorde man, så Champions League turneringen ville blive endnu stærkere, og modstanden ville blive mere lige, end hvis de største hold i de største ligaer, skulle møde hold fra små ligaer, som de ville køre over uden lige.

 

Det eftertragtede trofæ får man lov at beholde i et år, da det er en såkaldt vandrepokal. Vinderen skal dermed videregive trofæet til den kommende sæsons vindere, men skulle et hold vinde turneringen 5 gange, så får de lov til at beholde trofæet. Det samme var gældende indtil 93, hvis en klub vandt turneringen tre gange i træk.

 

Her er en liste over de mandskaber, som alle har fået lov til at beholde Champions League trofæet:

 

Real Madrid: Vandt turneringen fem gange. Ajax Amsterdam: Vandt turneringen tre år i træk.

Bayern München: Vandt turneringen tre år i træk. AC Milan: Vandt turneringen fem gange. Liverpool FC: Vandt turneringen fem gange.

De danske hold har sjældent klaret sig godt i Champions League, men vi har alligevel haft flere kandidater med i Champions League gruppespillet.

 

AaB har deltaget i turneringen i 1995 og 2008.
Brøndby IF har deltaget i 1998.
FC København har deltaget flest gange i hhv. 2006, 2010, 2013.
FC Nordsjælland har deltaget en enkelt gang i 2012.

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.