Dagens fidus: Næstved ryger ud af Sydbank Pokalen

Kamp: Næstved – AaB
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Den sidste af de fire kvartfinaler i Sydbank Pokalen skal spilles klokken 18:00 mellem Næstved og AaB. Vi har på fornemmelsen, at det ender med en sejr til Superliga-mandskabet. Sjællænderne har nemlig haft svært ved at score mål nærmest hele sæsonen, mens både Kasper Kusk, Tom van Weert og Lucas Andersen viste storspil på Vilfort Park i søndags. Her formåede de bolsjestribede nordjyder at spille 3-3 med Brøndby. En af de tre kunne sagtens gå hen og blive matchvinder i dette pokalopgør.

Semifinaleplads til AaB

Værterne kæmper en hård kamp med de øvrige tophold i NordicBet Ligaen, hvor de er placeret på en øjeblikkelig femteplads med 33 point. Dem har de skrabet sammen via ni sejre, seks uafgjorte og lige så mange nederlag med en samlet målscore på 26-25. Deres defensiv er altså forholdsvis stabil, mens deres klart største akilleshæl er de manglede mål. Deres færøske topscorer har således ikke fået netmaskerne til at blafre i månedsvis, og det er ved at blive lidt af et problem for dem. Vi har også svært ved at se Finnur Justinussen få netmaskerne til at blafre i aften.

Gæsterne er i et vaskeægte hundeslagsmål for at komme med i top seks. Da de kun har hentet fem point indtil videre i foråret, så ser det faktisk en smule svært ud. Der var dog fremgang at spore i søndags mod de blå-gule fra Vestegnen, hvor særligt den nordjyske offensiv så ekstremt stærk ud. Både Kasper Kusk, Tom van Weert og Lucas Andersen er nemlig målfarlige for tiden. Hvis den trio starter i aften, så får Næstved-forsvaret helt sikkert nok at se til. Vi kunne sagtens se en eller flere af dem komme på måltavlen.

Selvom det nok ikke bliver nogen storsejr, så regner vi alligevel med, at Jacob Friis og co. ender med at trække det længste strå i denne pokalduel. Skulle vi pege på en eventuel matchvinder bliver det Lucas Andersen. Den fortabte søn har netop skrevet under på en fem-årig aftale med barndomsklubben, og det tror vi, at han fejrer med manér.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin