Superligaen

Danmark
Danmark
Superligaen

 Klik for at tilføje til favoritter
19:00
Slut
FC Midtjylland 5 - 1 Viborg
 Klik for at tilføje til favoritter
18:00
Slut
FC København 1 - 2 AGF
 Klik for at tilføje til favoritter
16:00
Slut
Brøndby IF 4 - 0 Hvidovre
 Klik for at tilføje til favoritter
14:00
Slut
OB 1 - 1 FC Nordsjælland
 Klik for at tilføje til favoritter
14:00
Slut
Lyngby 2 - 0 Silkeborg IF
 Klik for at tilføje til favoritter
19:00
Slut
Randers FC 0 - 0 Vejle Boldklub

Her på siden kan du følge livescore fra Superligaen, og du vil få de seneste resultater lige ved hånden. Er du også træt af upålidelige og langsomme opdateringer, så bør du helt klart følge med her, da vores Superliga livescore er en af de absolut hurtigste, og samtidig mest pålidelige livescore services i Danmark.

Foruden den hurtige livescore og resultater, så vil du få masser af informationer om kampen, hvor du bl.a. kan se, hvilke spillere der skal starte på banen, hvilke spillere der har fået en advarsel i løbet af kampen, hvem og hvornår spilleren blev skiftet ud, og naturligvis hvem der har scoret.

Superligaen:

Var du godt klar over, at Superligaen først blev stiftet tilbage i 1991. Dengang blev ligaen oprettet som erstatning for den danske 1. division, som ellers på daværende tidspunkt var den bedste række i dansk fodbold.

Tilbage ved Superligaens begyndelse spillede man også efter et helt andet system. Dengang blev vinderen af Superligaen fundet via et slutspil, og det betød, at vinderen efter de ordinære runder ikke nødvendigvis ville gå hen og vinde guld.

Siden sæson 1995-1996 tog Superligaen form til det vi kender den som i dag. 12 mandskaber der spiller 33 kampe, og det hold der topper Superligaen efter disse 33 runder, bliver kåret som danske mestre.

Superligaen er i dag kun kendt som Superligaen, da der ikke er nogen sponsor, der har købt navnet til ligaen. Tidligere har den dog taget navn efter flere store brands, da de havde valgt at købe hovedsponsorat til Superligaen.

Her er nogle af de navne, som ligaen tidligere har heddet:

1995-1996: Coca Cola Ligaen.
1996-2001: Faxe Kondi Ligaen.
2001-2010: SAS Ligaen.

Siden 2010 har Superligaen ikke haft nogen hovedsponsor, og den kaldes derfor bare Superliga I folkemunde.

Siden 1991 hvor Superligaen blev indført, har de to største hold heddet Brøndby IF og FC København. De to mandskaber har vundet de fleste danske mesterskaber siden Superligaens oprettelse. Følgende hold har vundet det danske mesterskab siden 1991.

FC København: 10
Brøndby: 6
AaB: 4
FC Nordsjælland: 1
Herfølge: 1
Silkeborg: 1
Lyngby: 1

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.