Dagens fidus: Hjemmesejr i den franske Ligue 1

Kamp: Nice – Toulouse
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Nice tager imod Toulouse i aften klokken 19:00 på Allianz Riviera. Vi regner med, at der bliver tale om en tæt og intens duel. Hjemmeholdet har således tabt tre ud af deres seneste fem opgør i ligaen, mens udeholdet blot har snuppet en enkelt sejr i de sidste syv forsøg. Umiddelbart hælder vi dog mest af alt til en Nice-sejr, da deres defensiv har vist sig at være meget mere stabil end Toulouses ditto i denne sæson.

Saint-Maximin scorer og sikrer sejren

Værterne har haft mere end svært ved at sætte en solid sejrsstime sammen det sidste stykke tid, da de har vundet fire, spillet to uafgjort og tabt fire med en samlet målscore på 7-11 siden den 12. januar. De kan dog trøste sig med, at det er lykkedes for dem at holde buret rent fire gange i denne periode, og at det er blevet til en sejr hver eneste gang, at det er sket. Vi kunne godt se dem præstere endnu et clean sheet i aften. Hvis den mission lykkedes, så er sejren bestemt også indenfor rækkevidde.

Gæsterne er virkelig skidt kørende. Også selvom de formåede at vinde med 1-0 over bundproppen Guingamp i søndags. Det var nemlig deres første ligasejr siden den 19. januar, så der er altså virkelig langt imellem succesoplevelserne for tiden. Selvom de ikke skal spekulere særlig meget på den faretruende nedrykningsstreg, er der alligevel dømt krise i det sydfranske, hvis de ikke snart formår at få sat nogle point ind på kontoen. Vi har dog mere end svært ved at se dem komme på tavlen mod aftenens modstander. Da de heller ikke scorer særlig mange mål for tiden, kunne det godt gå hen og blive en lang dag på kontoret.

Vi sætter vores lid til, at Allan Saint-Maximin genfinder sin målnæse og sikrer sit hold tre point. Han har godt nok ikke været på tavlen siden slutningen af januar måned, men står alligevel noteret for seks fuldtræffere i ligaen.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,15 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin