Dagens fidus: Numancia kommer i problemer mod La Liga-nedrykkerne

Kamp: Numancia – Málaga
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Numancia og Málaga mødes i den spanske Segunda División i aften klokken 21:00 på Nuevo Estadio Los Pajaritos. Hjemmeholdet har ikke haft et særligt godt kalenderår, da de har noteret sig for tre sejre, fire pointdelinger og tre nederlag med en samlet målscore på 14-12. Udeholdet er heller ikke ligefrem inde i en imponerende stime, da de har vundet tre, spillet fem uafgjort og tabt to med en samlet målscore på 8-8. Vi har dog på fornemmelsen, at La Liga-nedrykkerne kommer på tilbage på sporet og tager tre tiltrængte point i dette opgør.

Málaga skal tilbage i La Liga

Værterne henter langt størstedelen af deres point hjemme foran deres trofaste fans. Her er det blevet til 23 ud af deres 35 point, som de har skrabet sammen via syv sejre, to pointdelinger og fem nederlag med en samlet målscore 21-15. Vi skal dog helt tilbage til den 2. februar for at finde deres seneste sejr på eget græs. Her slog de Lugo med 3-0. Siden da er det dog blot blevet til et enkelt point ud af fire mulige. Der er altså helt klart plads til forbedringer.

Gæsterne er ganske godt kørende på udebane, da de har hentet tyve point via fem vundne kampe, fem uafgjorte og fire tabte opgør med en samlet målscore på 13-12. De har rent faktisk hentet ni point ud af femten mulige i deres sidste fem forsøg, så der er ved at komme styr på sagerne. Der skal dog stadig en sejr på bordet i aften, da der er seks point op til den top to-placering, som sikrer en direkte oprykning til La Liga efter sæsonen. Det må helt klart være deres mål efter den skuffende nedrykning sidste sæson. Spaniens sjettestørste by skal selvfølgelig også spille i den bedste række.

Málagas topscorer er Adrián. Han har været kold og kynisk foran kassen igennem længere tid. Den spanske midtbanemand står således noteret for fem fuldtræffere i sine sidste ni optrædener for klubben. Vi kunne godt se ham score for sjette gang på Nuevo Estadio Los Pajaritos.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,85 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin