VM

International
International
VM

 Klik for at tilføje til favoritter
16:00
Pause
Kroatien 0 - 0 Brasilien  Spil LIVE på denne kamp
 Klik for at tilføje til favoritter
20:00
-
Holland - Argentina LiveSpil LIVE på denne kamp
International
VM

 Klik for at tilføje til favoritter
20:00
Slut
Portugal 6 - 1 Schweiz
 Klik for at tilføje til favoritter
16:00
Slut
Marokko 3 - 0 Spanien
 Klik for at tilføje til favoritter
20:00
Slut
Brasilien 4 - 1 Sydkorea
 Klik for at tilføje til favoritter
16:00
Slut
Japan 2 - 4 Kroatien
 Klik for at tilføje til favoritter
20:00
Slut
England 3 - 0 Senegal
 Klik for at tilføje til favoritter
16:00
Slut
Frankrig 3 - 1 Polen

Verdensmesterskabet i fodbold for mænd afvikles hvert fjerde år, hvor de stærkeste nationer fra de forskellige verdensdele mødes i én og samme turnering. På denne side kan du følge de europæiske kvalifikationsgrupper til VM. 

Europa har ry for at være det hårdeste kontinent at kvalificere sig til et VM fra, hvilket selvfølgelig skyldes, at vi her på kontinentet huser flere stærke fodboldnationer end de øvrige kontinenter på kloden. Sydamerika er naturligvis også en hård VM kvalifikation at komme igennem.

Du finder selvfølgelig også Danmarks VM kvalifikationsgruppe her på siden, hvor du også kan se hele kampprogrammet, topscorerlister og mere til for VM kvalifikationen i Europa.

 

Danmarks traditioner i VM kvalifikationen

Danmark  har lidt lunkne traditioner i VM kvalifikationen, hvor det kun er lykkedes os at spille os videre til slutrunden fire gange. Optimister vil mene at fire VM-deltagelser er flot for et lille land som Danmark, mens pessimisterne vil ærgre sig over de gange, Danmark trods alt ikke kom med videre fra kvalifikationen.

Første gang Danmark var med ved et verdensmesterskab var i 1986 i Mexico, hvor Michael Laudrup, Preben Elkjær og resten af The Danish Dynamite hold spillede Danmark videre til ottendedelsfinalerne efter en flot indsats i gruppespillet. Desværre blev Spanien for stor en mundfuld for Danmark, og siden da har spanierne været vores onde fodboldånd.

Efter Mexico skulle der gå yderligere 12 år, før vi igen var med ved VM - denne gang i Frankrig i 1998 - hvor det blev til en flot plads i kvartfinalen, inden Brasilien slog os ud.

Fire år senere - i 2002 i Sydkorea/Japan - kom Danmark til ottendedelsfinalen, mens det ved VM i 2010 i Sydafrika blev til skuffende exit efter gruppespillet.

 

Følg stillingen i VM kvalifikationen

Her på Livescore.dk kan du selvfølgelig følge stillingen i VM kvalifikationsgrupper op til hvert eneste VM, og tabellerne opdateres automatisk efter alle færdigspillede kvalifikationskampe.

I menuen finder du også kampprogrammet til samtlige grupper i VM-kvalifikationen, hvor du kan danne dig et overblik over samtlige spillerunder og kampe i jagten på en plads ved verdensmesterskabet. Kampprogrammet opdateres ligesom stillingen og øvrige VM kvalifikations-statistikker kontinuerligt, hvilket betyder, du altid finder de aktuelle kamptidspunkter og datoer. Flyttes en kamp til en senere dato, flyttes den også automatisk i vores kampprogram.

 

Målscorer, udskiftninger og advarsler

Du finder også dybdegående information om hver eneste VM-kvalifikations kamp, hvis du klikker dig ind på kampen. Det gælder både live og efter kampene. Under VM kval-kampene kan du se startopstilllingen, ind-/udskiftninger, hvem der har fået gule og røde kort, og selvfølgelig det vigtigste af alt - hvem der laver målene!

Se også statistik over antal af chancer til begge hold, boldbesiddelse og mere til på alle VM kval-kampe, mens de er i gang.

X

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, opdateringer og tilbud fra dine yndlings bookmakers.