Dagens bwin fidus: Salahs storform fortsætter

Kamp: Liverpool – Stoke City
Fidusen: Mohamed Salah scorer
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter en midtuge med europæisk fodbold står der igen Premier League på programmet i denne weekend. Sæsonen nærmer sig sin afslutning, og der er et par interessante kampe på programmet. En af disse står på Anfield Road, hvor Liverpool tager imod bundholdet Stoke. Begge hold har brug for point, men der bør være klasseforskel.

Liverpool skal slutte godt af

Selvom alle i Liverpool snakker om Champions League og den forstående returkamp imod AS Roma i næste uge, så har de røde fra Merseyside også et stykke arbejde i Premier League, der skal gøres færdigt. Liverpool har tre Premier League-kampe tilbage i denne sæson, og her skal de have minimum fem point for at sikre sig en plads i top fire og kvalifikation til Champions League i næste sæson.

De tre kampe inkluderer et besøg på Stamford Bridge, så Liverpool vil formentlig gerne have en god start på slutprogrammet, så de kan fokusere fuldt på Champions League, hvis de kommer i finalen.

Selvom Jürgen Klopp formentlig træder på speederen, hvis Liverpool kommer stort foran, skal man altså ikke frygte at kampen bliver nedprioriteret. Liverpool vil give den fuld gas fra start.

Brandvarme Salah

Mohamed Salah har været fantastisk i denne sæson. Han har scoret imponerende 31 mål i Premier League, hvilket gør ham til topscorer på nuværende tidspunkt. Salah fører med fem mål ned til Harry Kane, og han er derfor tæt på at sikre sig topscorertitlen. Holdkammeraterne og Salah selv vil gøre alt for, at han får den flotte titel.

Formår Salah at slutte som topscorer, vil han blive Liverpools første topscorer siden Luis Suarez i 2013/2014-sæsonen og klubbens blot anden i Premier League-æraen.

Liverpool må undvære Sadio Mane, der desværre ser ud til at sidde ude for resten af sæsonen med en skade. Det betyder dog blot, at Salah får endnu mere ansvar. Det kan faktisk øge Salahs chancer for at komme på tavlen.

Håbløse Stoke

Stoke City ligner et hold, der for længst har givet op. Holdet ligger næstsidst i Premier League med sølle 29 point. Stoke har fire point op til Swansea over stregen, men waliserne har en kamp i baghånden. Dermed skal Stoke levere en mindre sensation for at overleve.

Der er intet, der tyder på, at det kan lade sig gøre. Stoke fik en fin sæsonstart, men siden er de kollapset fuldstændig. I 2018 er det blot blevet til én sejr i 15 kampe.

Stoke har Premier Leagues dårligste defensiv, da de har lukket hele 65 mål ind. I 2018 er det blot blevet til to clean sheets, to gange 0-0, så Salah bør have gode chancer for at komme på tavlen.

Følg spilforslaget hos bwin