Dagens bwin fidus: Overraskelsen lurer på Heden

Kamp: FC Midtjylland – AaB
Fidusen: Handicap 0:2 2
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Midtjylland er store favoritter, når de søndag tager imod AaB på hjemmebane i Superligaen. Det er nemlig top imod bund i mesterskabsspillet, hvor Midtjylland ligger på andenpladsen, imens AaB ligger på femtepladsen. Alligevel er der intet, der er givet på forhånd, og kampen kan sagtens gå hen og blive spændende.

Mentale problemer hos Midtjylland

Det er ikke nemt at være fra Heden i disse dage. Midtjylland går i gennem en rigtig svær tid, og spillerne er ramt på selvtilliden. For blot halvanden uge siden var Midtjylland á point med Brøndby på førstepladsen i Superligaen, og de var i pokalsemifinalen. Nu er FC Midtjylland fem point efter de gul-blå og de er røget ud af pokalsemifinalen. Det er blevet til to nederlag til Brøndby og uafgjort i Aalborg i mellemtiden.

I torsdagens pokalsemifinale på Brøndby Stadion blev midtjyderne kørt over. Samtidig var spillerne yderst utilfredse med dommeren, og de lignede bestemt ikke et hold, der var mentalt ovenpå. Der blev lavet et hav af fejl, og Midtjylland fokuserede ofte mere på at brokke sig end på at spille fodbold.

Tidligere på foråret vandt Midtjylland selv, når de spillede dårligt, men sådan er det ikke længere. Det mentale overskud er væk, og spillerne hænger med hovedet.

Når de søndag møder AaB må de derudover undvære flere vigtige spillere. For det første er Rilwan Hassan og Zsolt Korcsmar begge skadede. Derudover sidder Paul Onuachu, Tim Sparv og Marc Dal Hende alle i karantæne. De ville alle have startet normalt, så det går hårdt udover FCM’s spil, at de er ude.

Motiverede aalborggensere

AaB har egentlig ikke det store tilbage at spille for. Aalborggenserne kan ikke nå op på den sjove fjerdeplads, så spillerne kunne egentlig sagtens gå på sommerferie nu. Det har de dog ikke tænkt sig. AaB har i de senere år udviklet et stærkt had til FC Midtjylland, og klubben vil gøre alt for, at midtjyderne ikke får guldet.

Det så man for eksempel i den seneste indbyrdes kamp mellem de to hold, hvor AaB var utrolig tæt på at vinde 3-2. Faktisk burde de rød-hvide have vundet, men kampens dommer gav i de døende sekunder Midtjylland et mål, der retteligt burde have været annulleret.

Følelserne var naturligvis på kogepunktet efter kampen, og AaB vil gøre alt for at tage revanche med en sejr. AaB har ikke vundet i de seneste ti indbyrdes opgør imod FCM, og den stime vil spillerne ende.

– Der er ikke noget hold, jeg hellere vil drille end Midtjylland i mesterskabskampen. Lad dem for gud skyld ikke vinde det. Det må jeg sige. Jeg er vokset op med, at det helst ikke skal ske, fortalte Frederik Børsting til bold.dk efter det seneste møde.

Hvis AaB formår at tage point fra Midtjylland søndag, vil det formentlig være enden på Midtjyllands mesterskabsdrømme. Dermed kan aalborggenserne også tillade sig at gå på sommerferie med god samvittighed bagefter.

På trods af AaB var tæt på at løbe med sejren i den seneste kamp, skal man dog ikke undervurdere Midtjyllands styrke på hjemmebane. Vi vælger derfor en forsigtig tilgang til kampen, hvor spillet går hjem, så længe Midtjylland højst vinder med et mål.

Følg spilforslaget hos bwin