Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Favoritsejr venter i Horsens

Kamp: AC Horsens – FC København
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Weekendens Superliga-runde starter i spektakulær vis, når FC København drager til Jylland for at møde AC Horsens i mesterskabsspillet. Hjemmeholdet ligger i øjeblikket på sjettepladsen, imens gæsterne fra hovedstaden ligger på fjerdepladsen. Forskellen på de to klubber er dog enorm på trods af, at blot to pladser i tabellen adskiller dem.

Motivationen bliver afgørende

Siden Horsens kvalificerede sig til mesterskabsspillet, er holdet faldet markant i niveau. Spillerne mangler simpelthen den gnist, de havde tidligere på sæsonen. Det skyldes selvfølgelig, at holdet arbejdede så hårdt på at slutte i top seks, hvorfor mæthed er uundgåeligt, når målet så er indfriet.

Derudover er det tydeligt, at Horsens ikke længere har det store at spille for. De har selvfølgelig muligheden for at komme op på femtepladsen, men de har ingen chancer for at kvalificere sig til Europa. Derfor er det også forståeligt, at cheftræner Bo Henriksen har svært ved at motivere sine spillere.

Hos FC København derimod ser det stik modsat ud. Københavnerne jagter medaljer og europæisk kvalifikation. FCK er i øjeblikket et point efter FC Nordsjælland på tredjepladsen, og de kan derfor lugte den Europa League-givende tredjeplads samt bronzemedaljerne.

Derfor har FCK også gjort det rigtig fint på det seneste. De har sejret i deres seneste to kampe, først 2-1 mod AaB og så 4-1 over Horsens på hjemmebane i lørdags. De to sejre har fået humøret tilbage i truppen efter de to ærgerlige nederlag til FC Midtjylland og Brøndby.

Stærke københavnere

FCK har gjort det godt i foråret. Holdet er stadig væk ikke i stand til at besejre bomstærke Brøndby og FC Midtjylland, men resten af Superligaens hold bliver sikkert slået. I foråret har de faktisk vundet samtlige ni Superliga-kampe imod hold udenfor top to. Det viser, at FCK stadig er et fremragende fodboldhold, som man bør have stor respekt for.

På det seneste er Viktor Fischer endda virkelig kommet i gang. Den tidligere Ajax-profil er måske Superligaens bedste spiller, og han gør ondt på alle hold. Med Fischer i storform bliver det utrolig svært for Horsens at lukke ned for FCK’s skræmmende offensiv. Fischer kræver ekstra opmærksomhed, hvilket i stedet giver plads til folk som Federico Santander, Rasmus Falk og selvfølgelig Robert Skov. Ståle Solbakken har mange kort at spille, og de vil gøre livet hedt for Horsens.

Følg spilforslaget hos bwin