Dagens bwin fidus: Brandvarme Salah fortsætter stimen

Kamp: Liverpool – AS Roma
Fidusen: Mohamed Salah scorer
Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Liverpool er store favoritter, når de i aften tager imod italienske AS Roma på Anfield Road. Begge hold står i Champions Leagues semifinale efter regulære sensationer i kvartfinalen. Ved den anledning smadrede Liverpool Manchester City, imens Roma sendte FC Barcelona ud i mørket. Hverken Liverpool eller Roma havde forventet at gå hele vejen til semifinalen i turneringen, men det er uden tvivl fuldt fortjent.

Brandvarme Salah

“We’ve got Salah” synger Liverpool-fansene på The Kop for tiden. Den egyptiske fløjspiller har taget England med storm, og han har været fuldstændig forrygende i denne sæson. I alt er det blevet til vanvittige 40 mål i 45 kampe for Salah. De 31 mål er kommet i Premier League, imens han har scoret otte i Champions League.

Det helt store spørgsmål er dog, hvor længe Liverpool kan holde på stjernen. Hans præstationer har sat ham på radaren hos de allerstørste klubber, og både Real Madrid og Paris Saint-Germain meldes yderst interesserede i Salah. Liverpool har desværre en plads i fødekæden, hvor de ikke kan sige nej, når de helt store klubber kommer efter deres spillere.

Netop derfor bør både Salah og Liverpool være opsat på at få det maksimale ud af den tid, de har sammen. Salah elsker uden tvivl at være i Liverpool, hvor han virkelig trives.

Samtidig er det værd at bemærke, at Salah i aften spiller imod sin gamle klub. Egypteren var en kæmpe succes i Roma, men han vil alligevel elske at score imod dem. Det giver altid spillere en særlig motivation, når de spiller imod deres tidligere klubber og Salah er ikke anderledes her.

Salah er afgørende for Liverpool

Det skabte ikke de store overskrifter, da Liverpool hentede Salah i sommers. Egypteren var kendt som en dygtig spiller, men også som et flop fra Chelsea. Siden har han dog stjålet alle overskrifter, og i dag rangerer han lige under Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

I gennem hele sæsonen har Salah scoret et hav af mål, men han gør meget mere end det. Salah er nemlig også en afgørende brik i Liverpools opbyggende spil, og han har et fremragende blik for sine medspillere. I alt laver han 1,8 nøgleafleveringer, chanceskabende afleveringer, per kamp og det er i alt blevet til 11 assists i denne sæson. Samtidig tager han en masse opmærksomhed fra modstanderne, hvilket skaber plads til både Sadio Mané og Roberto Firmino.

Følg spilforslaget hos bwin