Dagens bwin fidus: Motivationen afgør nedrykningsbrag

Kamp: AGF – Hobro IK
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,83 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter en weekend med en række højdramatiske topkampe i Superligaen rettes fokus i dag imod nedrykningsspillet. Her mødes AGF og Hobro IK på Aarhus Stadion i en vaskeægte sekspointskamp. De to hold ligger i øjeblikket á point på henholdsvis første og andenpladsen, og de kæmper dermed om at få de bedste forudsætninger inden Europa League playoff.

Stor motivationsforskel

Tabellen lyver en smule i forbindelse med denne kamp, da de to hold lader til at have vidt forskellige ambitioner i dette stadie af sæsonen. AGF går benhårdt efter at sikre sig så godt et udgangspunkt som muligt inden de afsluttende Europa League-playoff-kampe. Hobro derimod virker tilfredse med blot at at have overlevet i Superligaen.

AGF skuffede fælt i efteråret, men her i foråret har David Nielsen endelig fået sat styr på sine tropper. De Hviii’e har derfor en masse at bevise, hvilket de gør ved at hive sejre hjem på stribe i nedrykningsspillet. AGF har vundet tre ud af de første fire nedrykningskampe, og de er i øjeblikket det klart bedste hold i Gruppe A.

I midtugen tabte AGF 1-0 på udebane til FC Helsingør, men ved den anledning var banen i så dårlig stand, at det var umuligt at spille fodbold. Det betalte AGF prisen for, og det skal de nu ud og revanchere. Dermed kan man også forvente et AGF-mandskab, der løber på banen med ild i øjnene.

Anderledes ser det ud for Hobro. Nordjyderne var tæt på at slutte i top seks og dermed kvalificere sig til mesterskabsspillet. Den drøm brast dog i nærmest allersidste øjeblik, hvormed Hobro måtte nøjes med nedrykningsspillet. Nordjyderne tog dog point nok med over til næsten at være sikker på at undgå nedrykning, hvilket har været tydeligt.

Hobro har kun lige akkurat præsteret, hvad de skulle for at blive oppe, men ikke meget mere. Det er blevet til to tynde 1-0-sejre på hjemmebane over Silkeborg og Helsingør, men ellers har de set skidt ud. Hobro blev udspillet på hjemmebane imod AGF i det omvendte opgør, hvor de tabte 3-1.

I sidste weekend tabte de så 2-0 på udebane til Silkeborg. Her leverede de en forfærdelig indsats, og det er tydeligt, at holdet mangler gnist. Det var tydeligt, at spillerne ikke længere har det store at spille for samt, at de bare gerne vil på sommerferie nu.

Forstærkede AGF

Da AGF i midtugen tabte 1-0 i Helsingør måtte de undvære Mustafa Amini, Jesper Juelsgård og Martin Spelmann, der alle sad ude med skader. Alle tre ville normalt starte for aarhusianerne, så deres fravær gjorde ondt. De er heldigvis alle tilbage i truppen til kampen imod Hobro. Dermed er det et forstærket AGF-mandskab, der løber på banen. Faktisk er venstreback Frederik Møller holdets eneste fravær.

Hos Hobro ser det noget værre ud. Nordjyderne må undvære Jonas Brix Damborg, der har karantæne, samt skadede Nicholas Gotfredsen.

Følg spilforslaget hos bwin