Dagens bwin fidus: Den moralske final står på Emirates

Kamp: Arsenal – Atletico Madrid
Fidusen: Atletico (pengene tilbage ved uafgjort)
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Arsenal og Atletico Madrid har længe været de helt store favoritter til at vinde Europa League, da de har de stærkeste hold på papiret. Det blev desværre ikke til en drømmefinale i mellem de to storklubber, der i stedet mødes i semifinalen. Kampen er blevet kaldt den moralske finale, men det kan taberen næppe bruge til det helt store.

For Arsenal bliver det en følelsesladet kamp, da det bliver Arsene Wengers sidste store hjemmekamp i spidsen for Arsenal. Han stopper i klubben efter sæsonen, og Europa League er hans sidste chance for at slutte på toppen i Arsenal.

Det vil Atletico og Diego Simeone dog formentlig gøre alt for at undgå. For at Atletico er Europa League nemlig også den sidste chance for at vinde et trofæ i denne sæson. Dermed kan man med rette forvente en spændende kamp mellem to hold, der vil gøre alt for at tage et skridt imod finalen.

Fraværsramte Arsenal

Arsenal er vanen tro igang med en flot sæsonafslutning. Holdet er langsomt ved at kravle op af det hul, de gravede for sig selv med en række dårlige resultater henover vinteren. Arsenal har blot tabt en af deres seneste ni kampe, hvor det ovenikøbet er blevet til hele syv sejre. Dermed er de i god form inden kampen imod Atletico.

Den gode form kan dog desværre snart forsvinde. Arsenal er nemlig hårdt ramt af fravær inden opgøret på Emirates. Det er definitivt at Arsenal må undvære skadede Mohamed Elneny og Santi Cazorla. Derudover sidder stjerneangriberen Pierre-Emerick Aubameyang, der har været forrygende på det sidste, også ude, da han ikke må spille i Europa League.

Sidst men ikke mindst er Arsenal i fare for at måtte undvære profilerne Henrikh Mkhitaryan, Jack Wilshere og Petr Cech, der alle er tvivlsomme. Wilshere har misset Arsenals seneste to kampe, imens Cech døjer med sygdom.

Disciplinerede spaniere

Atletico Madrid har aldrig været kendt for at spille sprudlende fodbold, men de er til gengæld effektive. Diego Simeone har forvandlet den tidligere så kaotiske storklub til en velsmurt maskine. Alle Atletico-spillerne kender deres opgaver til fingerspidserne, og de udfører dem til perfektion.

Det er Atleticos taktiske sans, der tillader dem at kæmpe med langt over deres vægtklasse. Klubben har ikke de økonomiske muskler til at konkurrere med de europæiske storhold, men alligevel har de stået i to Champions League-finaler og vundet et mesterskab indenfor de seneste par sæsoner.

Arsenal er præcis den type hold, som Atletico elsker at spille imod. Spanierne er specialister i at splitte taktisk naive hold ad, hvilket er præcis, hvad Arsenal er. Derfor bør de også tage til London med tro på at levere et godt resultat.

Draw no bet-varianten vælges, da Atletico formentlig vil være tilfredse med uafgjort på udebane i denne kamp. Dermed kommer de ikke til at satse hele butikken, hvorfor vi også vælger en lidt forsigtig tilgang.

Følg spilforslaget hos bwin