Dagens bwin fidus: Hobro slutter af med sejr

Kamp: Hobro IK – FC Helsingør
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,80

Følg spilforslaget hos bwin

Hobro – Helsingør lyder ikke som en sexet kamp på forhånd, men den kan meget vel gå hen og blive yderst interessant. I hvert fald for dem, der vælger at spille på kampen. Hobro har sikret sig førstepladsen i gruppen, men de har brug for at fastholde deres momentum inden de vigtige playoff-kampe, der måske kan give adgang til Europa League.

Formstærke Hobro

Hobro har gjort det rigtig fint i nedrykningsspillet, hvor det er blevet til ni point i de første fem kampe. Nu venter så rundens letteste kamp på papiret, når de skal møde Helsingør på hjemmebane. På grund af den fine form kan Hobro også gøre sig forhåbninger om at levere overraskelsen i det forestående Europa League-playoff. Det kræver dog, at holdet kan holde fast i sit momentum.

Der er heldigvis ikke noget, der tyder på, at det ikke skulle kunne lade sig gøre. På det seneste har Hobro fået gang i topscorer Pål Alexander Kirkevold, og Mål Pål nærmer sig en sensationel topscorertitel. I sidste uge sikrede han Hobro en flot sejr i Aarhus, og han er nu oppe på 18 mål i Superligaen.

Det ser sort ud for Helsingør

Helsingørs situation er på det seneste blevet en smule bedre. Klubben fra det nordøstlige Sjælland har fået fire point i sine seneste to kampe, hvor det også er blevet til to rene bure. Derfor kan Helsingør også tillade sig at drømme om overlevelse.

Selvom Helsingørs seneste resultater har været opløftende, er det ikke til at komme udenom, at holdet er Superligaens suverænt dårligste. Der er ikke ret mange spillere i Helsingørs trup, der har Superliga-klasse, hvilket også har været tydeligt i denne sæson.

Helsingør er simpelthen ikke gode nok til at blive oppe, hvilket er blevet udstillet gang på gang. Det bliver det formentlig også, når de møder Hobro, der bare er stærkere på næsten samtlige positioner. Samtidig har Hobro en angriber i absolut topform i Kirkevold, hvilket er afgørende i denne type opgør.

Følg spilforslaget hos bwin