El Clasico

Komplet guide: Her er uge 51s bedste fodbold i TV

Hver uge giver Livescore.dk dig et nemt overblik over de allerbedste fodboldkampe i dansk tv i den kommende uge. Denne uge er selvfølgelig ikke anderledes, og vi har da også et par lækkerbidskener forude. I denne uge tager vores udvalgte kampe os forbi både Spanien, Italien og England, og alle steder er der topfodbold på menuen.

 

Odds på ugens største fodboldkampe hos bet365

 

Bemærk venligst, at oddsene i denne artikel meget vel kan ændre sig. Livescore.dk kan ikke garantere, at spilforslagenes odds stadig står, når du skal spille på kampen.

 

Fredag klokken 19.00: Arsenal – Liverpool (6eren)

Weekenden, og julen, skydes i gang med et vaskeægte topopgør fra den engelske Premier League. På Emirates Stadium tørner Arsenal og Liverpool sammen i en vaskeægte sekspointskamp.

De to klubber kæmper hårdt om Premier Leagues fjerdeplads, og blot et enkelt point adskiller dem i ligaen. Begge hold har desperat brug for Champions League i næste sæson, og ingen af dem har råd til at tabe.

Liverpool har spillet rigtig god fodbold på det sidste, og de er dermed begyndt at hale ind på topholdene. Faktisk har Liverpool blot tabt en af deres seneste 18 kampe i alle turneringer, og de går dermed ind til kampen i topform.

Spilforslag: Liverpool vinder til odds 2,87 hos bet365

Lørdag klokken 13.00: Real Madrid – FC Barcelona (Eurosport 2)

Denne uges helt store højdepunkt er naturligvis El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona. Det er ikke bare Spaniens største fodboldkamp, men måske den største i hele verden. Begge hold er blandt den absolutte verdenselite, og kampen har derudover dybe politiske rødder. Dermed har den en nerve og betydning, som få andre opgør i verden.

De to hold mødtes over to kampe i august i den spanske Super Cup. Ved den anledning vandt Real Madrid begge kampe overbevisende, men meget er sket siden. I dag er det Barcelona, der er på toppen og Real Madrid, der halser efter.

11 point adskiller faktisk Barcelona på førstepladsen og Real Madrid på fjerdepladsen, hvorfor catalanerne i øjeblikket er mesterskabsfavoritter.

Spilforslag: Barcelona vinder til odds 3,10 hos bet365

Lørdag klokken 20.45: Juventus – AS Roma (Canal 9)

Ugens sidste højdepunkt skal findes i støvlelandet. Her mødes Juventus og AS Roma i et vaskeægte topopgør i Serie A. Hjemmeholdet ligger nummer to, et point efter Napoli, imens Roma ligger på fjerdepladsen. Blot tre point adskiller de to hold, og det er dermed en yderst afgørende kamp.

Juventus er ikke helt så suveræne i denne sæson som tidligere, men de er alligevel favoritter til sejren. Den gamle dame er ubesejret i de seneste syv kampe, og i onsdags blev det til en sikker 2-0-sejr over Genoa i Coppa Italia.

Roma onsdag med 2-1 hjemme til Torino i Coppa Italia. Romerne leverede en helt i gennem skuffende indsats, og de skal nu forsøge at revanchere sig. Romas store problem er, at de ikke scorer nok mål for tiden. I de seneste fire kampe er det faktisk blot blevet til tre mål, og Edin Dzeko er ikke kommet på tavlen siden den første december.

Spilforslag: Juventus vinder til odds 1,83 hos bet365

 

Følg spilforslagene hos bet365