Komplet guide: Her er uge 50s allerbedste fodbold i TV

Som noget nyt her på Livescore.dk vil vi hver eneste uge give dig en guide til den allerbedste fodbold i TV i den kommende uge. Hver eneste uge vil vi se nærmere på en række udvalgte fodboldkampe, som vi anbefaler dig at se i fjernsynet. Disse kampe kan være fra alle turneringer, men fælles for dem er, at de skiller sig ud fra mængden.

 

Spil på fodbold hos bet365

 

Lørdag kl. 18:30: Manchester City – Tottenham Hotspur (TV3 Max)

Weekendens største Premier League-kamp er uden tvivl braget mellem Josep Guardiolas Manchester City og Mauricio Pochettinos Tottenham Hotspur. De to mandskaber har begge været blandt sæsonens allerstørste oplevelser, og der er lagt op til et brag af en kamp.

Hjemmeholdet har stadig ikke tabt i Premier League i denne sæson, og de går ind til kampen som store favoritter. Tottenham må dog ikke undervurderes, for Christian Eriksen og hans holdkammerater har tidligere vist, at de kan slå selv de bedste. Dette beviste de for eksempel ved at hive en flot sejr hjem over Real Madrid.

Gæsterne er dog hårdt ramt i defensiven, hvor de må undvære profilerne Victor Wanyama, Toby Alderweireld og Davinson Sanchez. Manchester City er kun foruden langtidsskadede Benjamin Mendy, John Stones og Vincent Kompany.

Spilforslag: Manchester City vinder til odds 1,53 hos bet365

 

Søndag kl. 14:00: Bologna – Juventus (TV3 Max)

Der er lagt op til et interessant opgør, når Juventus søndag eftermiddag gæster Bologna i den italienske Serie A. Udeholdet er naturligvis kæmpe favoritter, men Juventus er ikke helt så usårlige som tidligere. Derfor ligger de også blot på tredjepladsen i øjeblikket, og meget kunne tyde på, at deres dominans bliver brudt i år.

Bologna ligger midt i rækken, men de kæmper stadig for at komme op og blande sig i toppen. Traditionsklubben er nemlig blot tre point efter Milan på syvendepladsen, og drømmen om at komme ud i Europa lever derfor stadig i bedste velgående. Bologna har da også kun tabt en af deres seneste fire kampe, og de kommer derfor til at give Juve kamp til stregen.

Spilforslag: Bologna eller uafgjort til odds 2,80 hos bet365

 

Søndag kl. 19:45: FC Barcelona – Deportivo La Coruna (Eurosport 2)

For lidt over ti år siden ville dette have været et vaskeægte topopgør. I starten af 20000erne var Deportivo La Caruna et af La Ligas bedste hold, hvilket de beviste ved at vinde mesterskabet i år 2000 og Copa del Rey i 2002. Derudover sluttede de i top tre fem år i træk mellem 2000 og 2004, hvilket må siges at være imponerende.

I dag er situationen ganske anderledes, og Barcelona er dermed kæmpe favoritter til at løbe med sejren. Deportivo har kæmpet hårdt for at undgå nedrykning i de seneste år, og de spås ikke mange chancer imod Lionel Messi og co.

Ser man på tabellen er det da også tydeligt, at opgøret er top imod bund. Barcelona fører La Liga, og er stadig ubesejret, imens Deportivo ligger lige over nedrykningsstregen og blot har vundet fire kampe i hele sæsonen. I alt adskiller hele 24 point de to mandskaber.

Spilforslag: Halvleg/fuldtid: Barcelona/Barcelona til odds 1,33 hos bet365

 

Følg spilforslagene hos bet365