Burnleys hjemmebane Turf Moor

Dagens fidus: Der kommer ét clean sheet på Turf Moor

Kamp: Burnley vs. Liverpool
Fidusen: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,90 hos bet365 i skrivende stund

Følg spilforslaget hos bet365

Som en helt ny feature her på livescore.dk vil vi fremover komme med en fidus hver dag i 2018. Vi starter ud med at kigge på kampen mellem Burnley og Liverpool på Turf Moor, hvor Sean Dyche og Jürgen Klopp krydser klinger. Hjemmeholdet har haft en super solid defensiv i denne sæson, mens udeholdet lige har brugt over 600 millioner kroner på en ny forsvarsspiller. Der burde derfor være mindst et af holdene, som kan holde buret rent.

Verdens dyreste forsvarsspiller

Den 27. december smed The Reds 75 millioner pund efter Southampton-spilleren Virgil van Dijk. Det gjorde ham til verdens dyreste forsvarsspiller, og hvilken bedre måde at bevise man er alle pengene værd på, end ved at holde modstanderne fra at score i sin første kamp. Det burde også være en overkommelig opgave for midtstopperen, da Burnley er et af de hold i Premier League som scorer færrest mål. Liverpool derimod scorer mål på samlebånd. De scorede eksempelvis fem mål mod Swansea på Boxing Day. Kampen forinden lavede de tre mål på Emirates mod Arsenal. Før det blev det til en 0-4-sejr på udebane over Bournemouth.

Det ligner altså lidt en udesejr på Turf Moor, men det er der ikke særlig god værdi i at spille på. Der er derimod bedre værdi i at spille på, at et af holdene ikke får bolden i kassen. I skrivende stund kan man få odds 1,90 hos bet365, hvis det sker. Det synes vi er et godt odds, da de to hold er mødtes fire gang tidligere på Turf Moor. De fire opgør er endt med en 2-0-sejr til Burnley, en 0-1-sejr til Liverpool, en 0-4-sejr til Liverpool og en 1-0-sejr til Burnley. Det er altså aldrig lykkedes begge mandskaber at score.

Derfor er dagens fidus, at begge hold scorer ikke i kampen. Det giver i skrivende stund odds 1,90 hos bet365.

Følg spilforslaget hos bet365