Dagens fidus: Zapata skyder Gattuso og Milan i sænk

Kamp: Atalanta – AC Milan
Fidusen: Duván Zapata scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er lagt op til et vaskeægte topbrag i den italienske Serie A, når Atalanta byder AC Milan op til dans i aften klokken 20:30. Begge mandskaber har en hyperfarlig angriber på deres holdkort. Hjemmeholdet råder således over colombianske Duván Zapata, som har noteret sig for seksten ligamål, mens udeholdet har hentet polske Krzysztof Piątek i vintervinduet. Polakken står noteret for femten fuldtræffere i ligaen. Umiddelbart har vi mest fidus til at førstnævnte får netmaskerne til at blafre.

Zapata er ikke til at stoppe

Værterne har virkelig gang i en solid stime, der har været med til at at tage dem helt op på femtepladsen i Serie A. Elleve sejre, fem pointdelinger og syv nederlag med en samlet målscore på 50-31 står de noteret for indtil videre. Det betyder rent faktisk, at de har den farligste offensiv i ligaen. Dette skyldes mest af alt den brandvarme colombianske angriber Duván Zapata som simpelthen bare har scoret mål på samlebånd nærmest hele sæson. Vi kan sagtens se ham fortsætte de fornemme takter i aften mod AC Milan.

Gæsterne er kun en enkelt point foran aftenens modstander i tabellen. Der er altså ikke plads til at tabe på  Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo, Vintervinduet bød på en kærkommen udskiftning i angrebet, da Gonzalo Higuaín tog til Premier League og Chelsea, mens Krzysztof Piątek blev hentet i Genoa. Den polske bomber må siges at have været en god tilføjelse til truppen, da han allerede har noteret sig for sine fire fuldtræffere som Milan-spiller. Selvom han godt kunne komme på måltavlen igen imod Atalanta, så har vi bedre mere fidus til hans konkurrent om titlen som topscorer i Italien.

Zapata har gang i en fuldstændig scoringsstime, da han har lavet atten kasser i sine sidste tolv optrædener for klubben. Dette hænger selvfølgelig også sammen med, at han sparker samtlige straffespark. Vi kunne sagtens se ham sende endnu et forsøg fra 11-meter-pletten ind i aften.

Derfor er dagens fidus, at Duván Zapata scorer i kampen til odds 2,10 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin