Dagens fidus: FC København tager endnu en sikker sejr

Kamp: Randers FC – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Randers FC tager imod FC København på Cepheus Park i dag klokken 16:00. Hjemmeholdet er i rigtig fin form med tre sejre på stribe. De har endda ikke indkasseret et eneste mål i processen. Udeholdet er dog heller ikke til at spøge med. De vandt således med tenniscifre over OB for en uges tid siden. Her scorede brandvarme Robert Skov hele to mål på direkte frispark!

Robert Skov er ikke for sjov

Værterne er kravlet op på en fjerdeplads efter fire sejre ud af fem mulige. Indtil videre står de noteret for 31 point, som de har fået skrabet sammen via otte sejre, syv uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 26-26. Sidst de måtte se sig slået var den 2. december mod de danske mestre fra FC Midtjylland på eget græs, og vi kunne sagtens se det samme scenarie udspille sig i dag. Ståle Solbakkens spillere er nemlig bare et niveau eller to over Thomas Thomasbergs tropper.

Gæsterne ligger lunt i svinget til at starte mesterskabslutspillet på førstepladsen. Særligt hvis den tidligere Silkeborg-stjerne Robert Skov bliver ved med at score mål på samlebånd. Efter at have fået netmaskerne til at blafre 21 gange i lige så mange opgør, så må man sige, at han nok ikke spiller i Superligaen til næste sæson. Der må simpelthen sidde nogle større klubber derude med fråder om munden, når de ser den dygtige kantspiller dominere diverse danske modstandere uge efter uge. Et eksempel på hans eminente sæson er, at han har lavet syv scoringer på direkte frispark indtil videre, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis han knalder endnu et i kassen mod randrusianerene.

Efter vores bedste overbevisning så ender dette med en smal sejr til københavnerne. Et oplagt bud på en matchvinder må være naturligvis være Robert Skov. Enten på et langskud, et direkte frispark eller måske endda fra straffesparkspletten.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin