Dagens fidus: Nedturen fortsætter for Accrington Stanley

Kamp: Sunderland – Accrington Stanley
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland støder sammen med Accrington Stanley på Stadium of Light i aften klokken 20:45. Der er tale om top imod bund i den engelske Sky Bet League One, da hjemmeholdet er placeret på en flot fjerdeplads, mens udeholdet ligger på en skuffende sekstendeplads. Umiddelbart kunne vi sagtens se The Black Cats snuppe en forløsende sejr, da de har imponeret foran deres trofaste fans nærmest hele sæsonen. Aiden McGeady eller Chris Maguire er som sædvanlig de to bedste bud på en eventuel matchvinder.

Sunderland er pisket til sejr

Værterne har virkelig fået styr på deres synkende skude efter to nedrykninger på stribe. I denne sæson er de virkelig svære at slå, hvilket man også tydeligt kan se i tabellen, hvor det blot er blevet til to nederlag. Selvom de har hentet femten sejre, ligger de dog ikke i top to. Dette er på grund af deres tretten pointdelinger, og det er er rent faktisk blot blevet til et enkelt sejr i deres sidste fem forsøg, mens de resterende fire re endt uden vinder. De har dog brandvarme Aiden McGeady og Chris Maguire på holdkortet. Førstnævnte har noteret sig for otte fuldtræffere, mens sidstenævnte har scoret syv.

Gæsterne leder med lys og lygte efter en succesoplevelse, da de blot har smagt sejrens sødme en enkelt gang i dette kalenderår. Det var den 5. januar, hvor de besejrede Ipswich med 1-0 hjemme på Crown Ground. Siden da har de tabt fire og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 2-8, så der har i sandhed ikke været meget at smile over for dem og deres fans i løbet af 2019.

Vi har virkelig svært ved at se dem få point ud af deres anstrengelser i aften. Særligt fordi Sunderland endnu ikke har prøvet at tabe hjemme på Stadium of Light i Sky Bet League One. Otte sejre og syv pointdelinger står de noteret for indtil videre. Efter vores bedste overbevisning så vinder de nummer ni mod kriseramte Accrington Stanley.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin