Dagens fidus: Zagreb spiller sig videre i Europa League

Kamp: Dinamo Zagreb – Viktoria Plzeň
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Dinamo Zagreb måtte højst overraskende se sig slået med 2-1 på Doosan Arena af Viktoria Plzeň. Derfor er de pisket til sejr hjemme på Maksimir Stadion i det omvendte opgør. Umiddelbart kan vi sagtens se dem lykkedes med den mission, da deres stadion er lidt af et fort. Rent faktisk har de ikke prøvet at tabe her siden den 28. august, hvor de måtte se sig slået med 1-2 af Young Boys i Champions League-kvalifikationen. Siden da er det blevet til ni sejre og to pointdelinger med en samlet målscore på 27-8.

Zagreb er pisket til sejr

Zagreb er totalt ustoppelige i den kroatiske liga, hvor de har vundet sytten kampe, spillet to uafgjort og blot tabt en enkelt med en samlet målscore på 43-11. Hjemme på Maksimir Stadion har de hentet 32 point ud 36 mulige, så man skal stå ekstremt tidligt op for at få noget med hjem herfra. Vi tror, at deres modstander stiller sig dybt og forsøge at forsvare sig, men den gameplan lykkedes simpelthen ikke efter vores bedste overbevisning. Izet Hajrović kunne være et bud på en matchvinder. Han har scoret seks gange i tolv europæiske opgør denne sæson.

Plzeň ligger nummer to i den tjekkiske liga, og der er tre point op til Slavia Prag på førstepladsen. De er dog ikke særlig overbevisende på fremmed græs, hvor de har vundet fem, spillet tre uafgjort og tabt to med en samlet målscore på 12-12. Der er altså ikke den store tvivl om, at de gør det klart bedst hjemme på Doosan Arena, hvilket da også er hovedårsagen til, at vi tror, de kommer til at få det svært i aften. Særligt fordi de nok vil forsøge at forsvare deres resultat. Det kan hurtigt gå hen og blive svært mod et offensivt tænkende kroatisk mandskab.

Vi regner med, at Dinamo Zagreb snupper en smal sejr. Vores bedste bud bliver 1-0 på en scoring af Izet Hajrović. Hvis han da får lov til at starte inde. Han var nemlig ikke med i truppen, da der blev spillet i Tjekkiet.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,62 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin