Dagens fidus: Derby County tager tre tiltrængte point

Kamp: Derby – Millwall
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Derby kæmper en hård kamp med de resterende tophold om at slutte blandt de seks bedste mandskaber efter 46 spillerunder. Hvis den mission lykkedes, skal de nemlig spille playoff-opgør om at rykke op i Premier League til næste sæson. Millwall finder vi i den helt anden ende af tabellen, da de er rigtig tæt på den faretruende nedrykningsstreg. Hvis de ikke snart får sat nogle point ind på kontoen, så kan de komme yderligere i problemer. Vi kan ikke se dem skabe en overraskelse på Pride Park.

Millwall må drage hjem uden point

Værterne er inde i en rigtig god stime, da de blot har tabt to ud af deres sidste femten kampe, mens seks er blevet vundet og syv er endt uafgjort med en samlet målscore på 22-17. Der er altså ikke den store tvivl om, at de spiller tætte opgør, men som regel ender det altså med en sejr eller et enkelt point. Vi kunne sagtens se dem fortsætte de fornemme takter i aften og snuppe endnu en sejr samt tage yderligere tre point mod bundproppen.

Gæsterne er derimod i en helt anden forfatning. Deres seneste seks kampe er således endt med to nederlag, tre pointdelinger og en enkelt sejr med en samlet målscore på 4-6. Deres eneste succesoplevelse det sidste lange stykke tid kom den 26. januar, hvor de formåede at sende Everton ud af FA Cuppen med en 3-2-sejr hjemme på The Den i London. Man kan dog ikke sige, at de har meget at smile over i EFL Championship, hvor der blot er tre point ned til stregen. Hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen, så skal de indstille sig på at spille i Sky Bet League One til næste sæson.

I vores optik ender dette med en smal hjemmesejr. Det ville ikke overraske os, hvis Harry Wilson får netmaskerne til at blafre. Han står indtil videre noteret for ti fuldtræffere i 23 optrædener for klubben. Vi sætter vores lid til, at han knalder nummer elleve i kassen.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin