Aalborg på et Danmarkskort

Dagens fidus: AaB får en forløsende sejr på Aalborg Portland Park

Kamp: AaB – SønderjyskE
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AaB og Sønderjyske støder sammen på Aalborg Portland Park i et vitalt opgør for begge mandskaber. Aalborgenserne kan få kæmpet sig tilbage i top seks med en sejr, mens sønderjyderne kan få skabt et hul ned til de tre andre bundhold. Umiddelbart har vi meget svært ved at se Glen Riddersholm få vendt skuden, da både deres offensiv og defensiv er helt til hundene. Selvom Jacob Friis heller ikke ligefrem har imponeret indtil videre i foråret, tror vi, at han snupper en forløsende sejr foran de trofaste nordjyske fans.

SønderjyskE kan simpelthen ikke score

Værterne lå lunt i svinget til at slutte blandt de seks bedste mandskaber henover vinterpausen, men nu er de tvunget til at vinde tre ud af deres sidste fire kampe. Deres klart største problem er de svigtende resultater på eget græs, hvor de har været mildest talt elendigt kørende hele sæson. To sejre, to uafgjorte og hele seks nederlag med en samlet målscore på 8-16 står de noteret for. Der skal simpelthen andre boller på suppen, hvis de ikke skal skuffe gevaldigt og misse top seks. Vi tror, at den negative spiral bliver brudt i aften mod bundproppen.

Gæsterne har glemt alt om top seks, da de ligger og roder rundt i bunden af tabellen sammen med Vejle, Vendsyssel og Hobro. Deres manglende mål er efterhånden ved at blive et stort problem, og de har rent faktisk ikke fået netmaskerne til at blafre i Superligaen siden den 2. december, hvor de tabte med 1-2 til FC Nordsjælland hjemme på Sydbank Park. Siden da har de spillet uafgjort med Hobro og tabt til både FC København, Vejle og AGF uden at score. Vi har også svært ved at se, hvem der skulle putte kuglen i kassen mod AaB. Mart Lieder er det bedste bud, men han har ikke været på pletten siden starten af november.

Efter vores bedste overbevisning så bliver Lucas Andersen, Kasper Kusk og Tom van Weert udslagsgivende og kampafgørende i dette opgør. Det burde være nok til at snuppe en smal sejr på 1-0.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,15 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin