Engelsk flag der blafrer i vinden

Dagens fidus: Yeovil Town kommer ikke væk fra bunden

Kamp: Yeovil – Lincoln City
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Yeovil har fået kæmpet sig op på den rigtige side af nedrykningsstregen efter to sejre i træk, men der er stadig lang vej til sikkerhed. Der er således stadig blot tre point ned til Macclesfield Town F.C. på den forkerte side, så der skal ikke gå meget galt, før de igen er i knibe. Lincoln finder vi i den helt anden ende af tabellen, da de ligger nummer ét og efterhånden ligner det bedste bud på en direkte oprykker til den engelske Sky Bet League One.

Akinde eller Fisher bliver matchvinder

Værterne har godt nok slået både Macclesfield og Notts County F.C. den seneste uges tid, men der skal en hel del flere sejre på bordet, hvis de gerne vil væk fra bundstriden. Vi kan dog overhovedet ikke se dem tage tredje sejr på stribe i aften. Rent faktisk har vi også en smule svært ved at se dem få point ud af deres anstrengelser. Særligt fordi de er rigtig skidt kørende på eget græs og har været det længe. To sejre, syv pointdelinger og fem nederlag med en samlet målscore på 13-20 er det blevet til Huish Park.

Gæsterne ligger fortsat nummer ét i Sky Bet League Two, og hvis de kan fortsætte deres fornemme takter, så er der ikke den store tvivl om, at de rykker op, når sæsonen er færdigspillet. Både deres offensiv og defensiv ser skarpe ud, da de scorer næsten to mål i snit, mens der går mindre end en ind i den anden ende. Meget skal altså gå galt før de mister deres top tre-placering. Der er dog absolut ingen grund til at slippe foden fra gaspedalen. Derfor føler vi os overbeviste om, at de vil gå helhjertet efter sejren samt de tre point i aften.

John Akinde eller Alex Fisher må være de to bedste bud på en potentiel matchvinder. Førstnævnte har scoret ni gange i ligaen, mens sidstnævnte står noteret for seks fuldtræffere. En af dem burde kunne få netmaskerne til at blafre mod Yeovil.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,15 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin