Officiel hjemmebane for Ligue 2-klubben Le Havre

Dagens fidus: Red Stars elendige udebaneform fortsætter

Kamp: Le Havre – Red Star
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Le Havre ligger placeret på en tiendeplads i den franske Ligue 2, men kan med en sejr i aften hjemme på Stade Océane hoppe helt op på sjettepladsen – á point med Lorient. Når man tænker på, at de møder ligaens suverænt dårligste udehold i Red Star, så burde det være en overkommelige opgave at tage tre point foran deres trofaste fans. Særligt fordi at de ikke har prøvet at tabe på eget græs siden starten af oktober måned.

Anden sejr på seks dage for Le Havre

Værterne var involveret i en ekstremt hektisk hjemmekamp for en uges tid siden, da det lykkedes dem at vinde med 4-3 over Valenciennes. Det startede ellers rigtig skidt, da Florian Raspentino bragte gæsterne i front allerede efter et kvarters tid. Der skulle dog ikke gå meget mere end et par minutter før Fernand Mayembo fik bragt balance i regnskabet. Efter en halv times tid tog de så deres første føring, da Tino Kadewere fik netmaskerne til at blafre. Der blev dog lynhurtigt udlignet. Igen var det Florian Raspentino som stod for scoringen. Jorris Romil gjorde det til 2-3 kort derefter, inden Alimani Gory stjal showet med sine to fuldtræffere i den vanvttige 4-3-sejr.

Gæsterne vandt højst overraskende over topholdet Lens i mandags. Oussama Abdeldjelil scorede kampens enlige mål allerede efter to minutter, og det var altså nok til tre yderst tiltrængte point i bundstriden af den næstbedste franske række. Det hører dog med til historien, at de spillede hjemme på Stade Pierre Brisson, hvor langt størstedelen af deres point er blevet hentet i denne sæson. På fremmed græs har de rent faktisk ikke formået at vinde endnu. Sølle fire point ud af 27 mulige er det blevet til. Vi kan ikke rigtig forestille os, at deres første udesejr skulle komme i aften. Rent faktisk har vi mere end svært ved at se dem få point ud af deres anstregelser.

Vi tror, at Le Havre tager et stort skridt mod at slutte i toppen af tabellen ved at vinde deres andet opgør på blot seks dage.

Derfor er dagens fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,62 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin