Kevin De Bruyne varmer op før en Manchester City-kamp

Dagens fidus: Endnu en kasse fra Kevin De Bruyne

Kamp: Burton – Manchester City
Fidusen: Kevin De Bruyne scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Burton tabte med intet mindre end 9-0 på Etihad Stadium for to uger siden til de engelske mestre fra Manchester City. Den skadesplagede belgiske stjerne Kevin De Bruyne åbnede målscoringen allerede efter fem minutter. Selvom The Citizens nok kommer med en masse reserver og unge talenter, så kan vi alligevel sagtens se dem snuppe sejren i aften. Det ville rent faktisk heller ikke undre os, hvis KDB får netmaskerne til at blafre igen. Han mangler nemlig både spilletid og selvtillid.

KDB kanonerer kuglen i kassen

Der kan ikke være den store tvivl om, at Pep Guardiola og co. allerede er i Carabao Cup-finalen. Derfor bliver opgøret i aften nok brugt til at eksperimentere lidt med startopstillingen og give noget tiltrængt spilletid til dem der ikke har fået så meget i løbet af sæsonen. En af dem er Kevin De Bruyne. Han står således blot noteret for 663 spilminutter fordelt på Premier League, EFL Cup, Champions League og FA Cup. Alt i alt er det blevet til tretten kampe. Her har han scoret tre gange og lagt op til yderligere to. Derudover har han også modtaget et enkelt gult kort.

Selvom den belgiske boks-til-boks-spiller hverken har noteret sig for mål eller assist i sine sidste to optrædener for klubben, så skal man også tænke på, at han har siddet ude langt størstedelen af sæsonen med diverse skader. Mod Wolves fik han i øvrigt kun en halv time på banen, mens han spillede fuld tid mod Huddersfield. Pep Guardiola giver ham nok omkring en times tid på banen i denne semifinale, og det burde være mere end nok til at komme på måltavlen. Særligt hvis han får lov til at tage frispark og/eller straffespark.

KDB kan både sparke med venstre- og højreskøjten, mens han noterede sig for et sjældent hovedstådsmål i det omvendte opgør. Der burde altså være rig mulighed for, at han får en masse afslutninger, og hvis alt går efter planen, så går mindst én af dem også ind.

Derfor er dagens fidus, at Kevin De Bruyne scorer i kampen til odds 2,60 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin