Dagens fidus: Ingen slinger i valsen for Real Madrid

Kamp: Villarreal – Real Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Én ud af fem

Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Villarreal har fået en mildest talt dårlig sæsonstart med sølle tre sejre ud af seksten mulige. Det er da også hovedårsagen til, at de ligger på den forkerte side af den faretruende nedrykningsstreg med et enkelt point op til Athletic Bilbao på 17. pladsen. Real Madrid er kommet tilbage på rette spor med fire sejre i deres seneste fem forsøg. De har endda formået at holde buret rent i mere end 180 minutter. Vi har meget svært ved at se, hvordan værterne skal få point ud af deres anstregelser i aften.

Den gule ubåd synker yderligere

Den gule ubåd leder med lys og lygte efter en succesoplevelse. De har således ikke prøvet at trække sig sejrrigt ud af et opgør i ligaen siden slutningen af november måned. Her vandt de med 2-1 over Real Betis foran deres trofaste fans. Vi kan dog overhovedet ikke se dem gentage den bedrift mod Los Blancos. Det er nemlig sjældent, at de formår at holde buret rent. Da vi samtidig også tvivler på, at deres topscorer Carlos Bacca kan få netmaskerne til at blafre i den anden ende af banen, så lugter det en smule af en sejr til Sergio Ramos og co.

Kongeklubben har godt nok vundet tre i træk, men der er stadig ret langt op til bysbørnene fra Atlético Madrid på andenpladsen, mens FC Barcelona er endnu længere væk i toppen af tabellen. De kan ikke bruge andet end en sejr og tre point til noget i aften, da det med al sandsynlighed vil efterlade dem endnu længere væk fra førstepladsen, når denne runde er færdigspillet. Gareth Bale eller Karim Benzema kunne være et oplagt bud på en eventuel matchvinder. Franskmanden har fået netmaskerne til at blafre seks gange i La Liga, mens waliserne står noteret for fire fuldtræffere.

Vi føler os overbeviste om, at Real Madrid vinder for fjerde gang på stribe. Deres defensiv har set bundsolid ud længe, og de burde kunne holde Carlos Bacca fra fadet på Estadio de la Cerámica.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,90 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin