Dagens fidus: Jefferson Lerma får sit tiende gule kort

Kamp: Bournemouth – Watford
Fidusen: Jefferson Lerma får et kort
Units: Én ud af fem

Odds: 3,00 hos bwin

Følg fidusen hos bwin

Eddie Howe og Bournemouth har tabt otte ud af deres seneste ti kampe, hvilket har resulteret i, at de er faldet helt ned på 12. pladsen i Premier Leagie. Watford er en smule bedre kørende med syv point i deres sidste fire opgør, og de ligger nummer ni med syv point op til Manchester United i top seks. Vi regner med en intens og livlig duel på Vitality Stadium. Det betyder, at dommeren nok må uddele et gult eller kort i løbet af de 90 minutter.

Gult kort nummer ti

Den spiller i Premier League som får suverænt flest kort er hjemmeholdets Jefferson Lerma. Hele ni gange er han blevet præsenteret for en advarsel. Det betyder rent faktisk, at hvis han får nummer ti i aften, så skal han sidde ude de næste to kampe. Det var da også hovedårsagen til, at han ikke kom i aktion på Old Trafford med de røde djævle for tre dage siden. Et opgør som The Cherries endte med at tabe 4-1 på to scoringer af Paul Pogba samt en fuldtræffer fra Romelu Lukaku og Marcus Rashford. Nathan Ake scorede det enlige mål for Eddie Howes tropper.

Dette er en must win-kamp for begge parter. Særlig værterne har dog virkelig brug for en succesoplevelse i form af tre point. Efter otte nederlag i ti forsøg så skal der snart ske ting og sager medmindre deres flotte sæsonstart skal være totalt ligegyldig. Derfor regner vi da også med, at der bliver gået til stålet. Særligt Jefferson Lerma elsker at kaste sig ned i hovedløse tacklinger. Ender han med at få lov til at starte inde på den centrale midtbane, så skal han blandt andet kæmpe en hård kamp mod folk som eksempelvis den tidligere Tottenham Hotspur-spiller Etienne Capoue.

Hos Unibet kan man få pengene tre gange igen på en ostemad til ligaens kortkonge. Det er efter vores bedste overbevisning ganske godt betalt. Vi synes, at den burde ligge nede omkring 2,50 eller 2,75. Tre units smider vi efter dette væddemål i håbet om at komme tilbage på sporet efter svipseren på årets første dag.

Derfor er dagens fidus, at Jefferson Lerma får et kort til odds 3,00 hos bwin.

Følg fidusen hos bwin