Officiel hjemmebane for La Liga-klubben Espanyol

Dagens fidus: Allan Nyom fra Leganes ser gult for syvende gang

Kamp: Espanyol – Leganes
Fidusen: Allan Nyom får et kort
Units: Én ud af fem

Odds: 2,10 hos bwin

Følg fidusen hos bwin

Espanyol har tabt seks La Liga-kampe i streg, og de bevæger sig efterhånden tættere og tættere på nedrykningsstregen. Leganes har godt nok ikke tabt et ligaopgør i månedsvis, men deres dårlige sæsonstart og for mange uafgjorte kampe gør at de stadig ligger og roder rundt i bunden af tabellen. Begge mandskaber har altså virkelig brug for en sejr og tre point i aften. Derfor regner vi med, at der vil blive kæmpe til sidste blodsdråbe for både værterne og gæsterne.

Ostemad nummer syv

Leganes har et par kortkonger i Rubén Pérez, Allan Nyom og Jonathan Cristian Silva, men der er ikke den store tvivl om, hvem der er den største af dem. Det er nemlig højrebacken som er på lån fra den engelske EFL Championship-klub West Bromwich Albion. På trods af han blot er startet inde seks kampe i den spanske liga og har fået to indhop, så har han alligevel formået at skrabe seks advarsler sammen, hvilket må siges at være yderst imponerende, når man tænker på den begrænsede spilletid. Intet mindre end fire gange på stribe har han fået sit navn noteret ned i dommerens lille sorte bog.

Han startede sæsonen ud med at spille 85 minutter mod Villarreal på hjemmebane, hvor han fik sig et gult kort. Herefter spillede han 90 minutter mod Eibar på udebane uden at blive præsenteret for en ostemad. Selvom han blot for fire minutter på banen i 2-1-sejren over Barcelona, så nåede han alligevel at komme i karambolage med dommeren. Det var dog ikke tilfældet i hans indhop mod Girona. De seneste fire opgør mod henholdsvis Alavés, Valladolid, Getafe og Sevilla har allesammen budt på advarsler for den kortglade camerouner.

Vi sætter vores lid til, at kortkongen fra Leganes holder liv i sin stime og bliver præsenteret for sin syvende ostemad i sæsonen. Han har allerede siddet ude med karantæne i midten af december måned, så der er ingen grund til at holde sig tilbage i aften mod Espanyol på RCDE Stadium i Barcelona.

Derfor er dagens fidus, at Allan Nyom får et kort til odds 2,10 hos bwin.

Følg fidusen hos bwin