Dagens fidus: De danske mestre starter foråret med en sejr

Kamp: Vendsyssel – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Den 21. spillerunde af Superligaen slutter af med en kamp mellem Vendsyssel og FC Midtjylland på Nord Energi Arena i Hjørring. Hjemmeholdet fik kæmpet sig væk fra sidstepladsen med en sejr over Brøndby i december, mens udeholdet prøver at følge med FC København i toppen af tabellen. Umiddelbart kunne vi sagtens se dette ende med en udesejr på et hovedstødsmål af Paul Onuachu. Den bomstærke boksspiller scorede nemlig også i det omvendte opgør, hvor midtjyderne vandt stensikkert med 3-0.

Vendsyssel får det svært

Værterne ligger stadig og roder rundt i den kedelige ende af tabellen med 19 point. Dem har de fået skrabet sammen via fem sejre, fire uafgjorte og elleve nederlag med en samlet målscore på 20-32. Der er altså store problemer med at få puttet kuglen i kassen, hvilket skyldes, at de mangler en notorisk målscorer på holdkortet. Deres topscorere står således noteret for tre fuldtræffere hver, og det er simpelthen ikke godt nok, hvis de gerne vil have endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække.

Gæsterne er derimod i en helt anden forfatning. Efter tyve kampe står de nemlig noteret for 44 point, og det ham de fået ved at vinde tretten opgør, spille fem uafgjort og tabe to med en samlet målscore på 50-19. Her er der altså totalt styr på både offensiv og defensiv. Særligt deres to-meter-mand Paul Onuachu er flyvende, da han allerede har noteret sig for elleve fuldtræffere og tre assists i Superligaen. Vi kunne sagtens se ham få netmaskerne til at blafre mod bundholdet. Særligt fordi han allerede har noteret for en enkelt scoring mod hjørringgenserne. Han gjorde det således til 1-0 den 7. oktober på MCH Arena efter en halv times tid.

De danske mestre er pisket til at tage tre point, og den mission burde de kunne lykkedes med. Vendsyssel kommer under et massivt pres, og der skal et mindre mirakel til, hvis de vil holde brandvarme Paul Onuachu fra fadet. Derudover er Jakob Poulsens dødbolde også ekstremt giftige.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,60 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin