Dagens fidus: Sergio Agüero passerer Kepa Arrizabalaga

Kamp: Manchester City – Chelsea
Fidusen: Sergio Agüero scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i den engelske Premier League, når Manchester City byder Chelsea op til dans på Etihad Stadium. Hjemmeholdet kæmper en hård kamp med Liverpool om at vinde mesterskabet, mens udeholdet skal holde skruen lige i vandet for at slutte i top fire og derved kvalificere sig til Champions League-gruppespillet. Efter vores bedste overbevisning så ender dette med en forholdsvis sikker hjemmesejr. Sergio ‘El Kun’ Agüero må siges at være det absolut bedste bud på en eventuel matchvinder.

El Kun udplacerer Kepa Arrizabalaga

The Citizens har sat gang i en solid stime på det seneste, hvor de har vundet ti og tabt en enkelt med en samlet målscore på 39-5. En af dem som har været fyr og flamme i denne periode er naturligvis deres argentinske angriber Sergio Agüero. El Kun har noteret sig for otte fuldtræffere og en enkelt assist i denne periode, og vi kunne sagtens forestille os, han formår at få kuglen forbi Kepa Arrizabalaga. Særligt fordi det lykkedes ham hele to gange den 5. august, hvor Pep Guardiola og co. vandt Clarity Shield på Wembley med en stensikker 0-2-sejr.

The Blues svinger en del for tiden og er rimelig svære at blive kloge på. Særligt 4-0-nederlaget til Eddie Howe og Bournemouth den 30. januar kom som et kæmpe chok for Maurizio Sarri og de trofaste fans. Selvom de når ikke får ørerne i maskinen mod Man City, så tror vi stadig ikke på, at de får point ud af deres anstrengelser. Meget afhænger i hvert fald af deres offensive omdrejningspunkt Eden Hazard. Hvis ikke han formår at ramme sit tårnhøje topniveau, så kommer London-klubben til at få det rigtig svært. Den belgiske verdensstjerne har scoret tolv gange og lavet ti oplæg i ligaen.

Efter vores bedste overbevisning fortsætter El Kun sine fornemme takter og noterer sig for mindst en scoring i dette topbrag. Et frækt bud kunne være, at det bliver på et hovedstød tæt under mål.

Derfor er dagens fidus, at Sergio Agüero scorer i kampen til odds 1,85 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin