Officielt logo for Champions League

Dagens fidus: Paul Pogba fortsætter de fornemme takter

Kamp: Manchester United – PSG
Fidusen: Paul Pogba scorer i kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Ventetiden er langt om længe forbi, når Champions League vender tilbage klokken 21:00 i aften. Vi har taget et kig på opgøret mellem Manchester United og PSG på Old Trafford, og her kunne der være værdi i at spille på en flyvende franskmand. Paul Pogba har scoret otte mål og noteret sig for fem assists i sine ti kampe under Ole Gunnar Solskjær. Vi kunne sagtens se ham få netmaskerne til at blafre endnu en gang i aften.

Pogba er fyr og flamme for tiden

Værterne har virkelig ikke set sig tilbage siden der blev sagt farvel til José Mourinho i december måned. Siden da har de slået Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Tottenham, Brighton, Arsenal, Leicester og Fulham. Deres eneste pointtab under deres nye norske manager kom den 29. januar, hvor de spillede 2-2 med Burnley på eget græs efter at have været bagud med 0-2 sent i kampen. Deres franske midtbanemotor Paul Pogba har været intet andet end eminemt i denne periode. Udover at agere playmaker på den offensive midtbane, så er han også kold og kynisk foran kassen. Det er da også derfor, at han tager sig af samtlige forsøg fra straffesparkspletten.

Gæsterne var forhåndsfavoritter, da lodtrækningen fandt sted, men det er overhovedet ikke tilfældet længere. De må undvære deres brasilianske verdensstjerne Neymar til dette opgør samt deres uruguyanske målmager Edinson Cavani. Derudover er den belgiske back Thomas Meunier også ukampdygtig. Vi har meget svært ved at PSG holde buret rent i aften. Særligt fordi de røde djævle har scoret i samtlige kampe under Ole Gunnar Solskjær. Efter vores bedste overbevisning så kommer det franske forsvar på overarbejde mod lynhurtige Anthony Martial og/eller Marcus Rashford. Derudover kunne Romelu Lukaku også sagtens volde dem problemer i boksen.

Sandsynligheden for at Manchester United bliver tildelt et straffespark er bestemt til stede i vores optik. Selv hvis det ikke skulle blive fra 11-meter-pletten kan vi dog sagtens stadig se den flyvende franskmand fortsætte sine fornemme takter.

Derfor er dagens fidus, at Paul Pogba scorer i kampen til odds 2,80 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin