Dagens fidus: Storsejr til The Citizens på Etihad Stadium

Kamp: Manchester City vs. Watford
Fidusen: Hjemmeholdet vinder begge halvlege
Odds: 2,07 hos 888sport i skrivende stund

Følg spilforslaget hos 888sport

Pep Guardiola og Manchester City skal forsøge at revanchere deres 0-0-kamp mod Crystal Palace på udebane nytårsaften. Det var første gang i 19 opgør, at de ikke gik fra banen med tre point. De vil derfor hurtigst muligt tilbage på sejrssporet. Det burde være en overkommelig opgave hjemme på Etihad Stadium mod et Watford-mandskab som har tabt fire ud af deres sidste fem kampe.

Kriseramte Watford

Marco Silva og hans mandskab er inde i lidt af en krise, da de kun har fået fire point i deres sidste otte kampe. I lørdags blev det til endnu et nederlag mod Premier Leagues bundprop Swansea City på hjemmebane, selvom The Hornets var foran med 1-0 indtil fem minutter før tid. Jordan Ayew fik udlignet efter 86 minutter. Luciano Narsingh vendte kampen fuldstændig på hovedet med sin scoring i overtiden, hvilket sørgede for en walisisk 1-2-sejr. Det var deres sjette nederlag i de sidste otte kampe. Derudover har de lukket dobbelt så mange mål ind, som de har scoret, da deres målscore i disse otte kampe er 8-16.

Manchester City derimod har været i fremragende form hele sæsonen. 0-0-kampen mod Crystal Palace var således blot deres anden uafgjorte opgør hele sæsonen. Derudover er det blevet til 19 sejre og ikke et eneste nederlag. Da de mødte Watford på udebane, blev det til en stensikker 0-6-sejr. Første halvleg endte 0-3, og det gjorde anden halvleg også. Selvom de nok ikke vinder med tenniscifre igen i dag, så lugter det stadig langt væk af en storsejr til The Citizens. Raheem Sterling og Sergio Agüero scorer mål for sjov. De står noteret for 25 mål tilsammen og begge spillere kan sagtens komme på måltavlen i aften. Hjemmeholdet burde føre ved pausen og samtidig vinde anden halvleg.

Derfor er dagens fidus, at Manchester City vinder begge halvlege til odds 2,07 hos 888sport.

Følg spilforslaget hos 888sport