Dagens fidus: Birmingham kommer ikke ud af krisen

Kamp: Swansea – Birmingham
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Units: To ud af fem

Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Swansea ligner et mandskab som har fundet topformen frem på det helt rigtige tidspunkt af sæsonen. Efter to sejre og to pointdelinger i deres sidste fire opgør er de således kravlet op på en 11. plads i tabellen. Hvis de formår at besejre kriseramte Birmingham hjemme på Liberty Stadium i aften klokken 20:45, kan de tage et kæmpestort skridt mod en placering i top seks. Ender de der efter 46 kampe, så er der stadig mulighed for at vende tilbage til Premier League efter et enkelt års fravær.

Oliver McBurnie er brandvarm

Værterne startede deres ubesejrede stime, da det lykkedes dem at spille 2-2 på eget græs mod Wigan. De var ellers bagud med 0-2 i pausen, men et selvmål efter en times tid samt en sen scoring af Mike van der Hoorn sørgede for et enkelt point. Herefter bankede de Reading sønder og sammen på fremmed græs med 1-4. Deres topscorer Oliver McBurnie noterede sig naturligvis for to fuldtræffere. Mod Preston måtte de nøjes med 1-1, selvom Courtney Baker-Richardson bragte dem i front. Der var dog ingen slinger i valsen, da Sheffield United blev besejret med 1-0 forrige lørdag. Igen var Oliver McBurnie dagens mand i skysovs.

Gæsterne skal derimod til at tage sig sammen, hvis de ikke vil sættes helt af i jagten på top seks. To point ud af tolv mulige er slet ikke godt nok, og der er ikke den store tvivl om, at de kommer yderligere i problemer, hvis der ikke bliver sat point ind på kontoen i aften. Umiddelbart har vi dog svært ved at se dem lykkedes med den mission, da deres offensiv og defensiv halter for tiden. De har ikke holdt buret rent i det nye år, mens det heller ikke er lykkedes dem at score to gange i samme kamp. Rigtig dårlig kombination hvis man gerne vil ud af den negative spiral.

Efter vores bedste overbevisning så får brandvarme Oliver McBurnie netmaskerne til at blafre og bliver matchvinder på Liberty Stadium.

Derfor er dagens fidus, at Swansea vinder kampen til odds 2,15 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin