Dagens fidus: Eddie Howe bliver sat yderligere under pres

Kamp: Bournemouth – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Eddie Howe og Bournemouth kom endelig tilbage på sejrssporet, da det lykkedes dem at besejre West Ham med 2-0 hjemme på Vitality Stadium forrige lørdag. Der er dog ikke særlig meget, som taler for, at de snupper endnu en sejr på eget græs i aften. Chelsea skal nemlig vinde for at holde de øvrige top fire-kandidater bag sig, og den mission kan vi sagtens se dem lykkedes med. Gonzalo Higuaín er nemlig blevet lejet i Juventus, og han kunne godt få en flyvende start på sin Premier League-tilværelse.

Chelsea er pisket til sejr

Værterne har haft et par forfærdelig måneder siden starten af november. Elleve nederlag, en enkelt pointdeling og blot tre sejre er det blevet til med en samlet målscore på 15-34. The Cherries skal dog ikke spekulere for meget på at rykke ned, og Eddie Howe behøver heller ikke frygte for sit job. De fik nemlig en ganske god start på sæsonen og står noteret for 30 point, hvilket vil sige, at der elleve point ned til den faretruende nedrykningsstreg i skrivende stund. Deres topscorer er Callum Wilson. Han har allerede noteret sig for ti fuldtræffere i ligaen.

Gæsterne er stadig placeret i top fire, men der skal ikke gå meget galt, før de bliver overhalet af både Manchester United og Arsenal. Rent faktisk måtte The Blues også se sig slået med 2-0 på Emirates af The Gunners, og der var ikke særlig meget som lykkedes i det opgør. Eden Hazard kom ikke frem til meget, og det var en skuffende offensiv indsats over hele linjen. Der er ikke den store tvivl om, at Maurizio Sarri har talt med meget store bogstaver efter den skuffende præstation. Derfor regner vi også med, at hans spillere kommer ud til denne kamp med ild i øjnene.

De to bedste bud på en matchvinder må være Eden Hazard eller El Pipita. Belgieren scorede så sent som i midtugen mod Tottenham, mens Juventus-lejesvenden vil være opsat på at modbevise sine kritikere efter et skuffede ophold hos AC Milan.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin