Officielt logo for den engelske pokalturnering FA Cup

Dagens fidus: Brentford sender Barnet ud af FA Cuppen

Kamp: Barnet – Brentford
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Units: Fire ud af fem

Odds: 1,55 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

National League-mandskabet Barnet har på mirakuløs vis kæmpet sig hele vejen til 1/16-finalerne i verdens ældste pokalturnering, og nu skal de op imod danskerklubben Brentford med Thomas Frank i spidsen. Umiddelbart kunne vi sagtens se udeholdet snuppe sejren på The Hive Stadium i dette London-derby, da hjemmeholdet simpelthen ikke kan matche deres kvalitet. Neal Maupay scorede så sent som i søndags, hvor han gjorde det til 2-4 mod Rotherham United F.C. Vi har på fornemmelsen, at han får netmaskerne til at blafre igen i aften.

Fire på stribe for Frank

Værterne fik ikke et ben til jorden sidste lørdag, hvor de blev banket sønder og sammen af Braintree Town FC med 4-0. Allerede efter 33 minutter var de således bagud med 2-0 på to scoringer af Callum Morton. I anden halvleg fuldendte han sit hattrick fra straffesparkspletten, mens Iffy Allen lukkede og slukkede kort før tid med sit mål til 4-0. Der er altså ikke særlig meget selvtillid og tro på tingene i truppen efter den afklapsning.

Gæsterne er kommet tilbage på sporet efter en rigtig skidt periode. Rent faktisk har de ikke prøvet at tabe siden den 15. december, hvor de måtte se sig slået med 2-0 på KCOM Stadium af Hull City. En uge senere formåede de at besejre bundproppen Bolton med 1-0 hjemme på Griffin Park. Den sejr blev fulgt op af tre pointdelinger med henholdsvis Bristol City, Birmingham og Norwich. Deres seneste tre opgør er allesammen blevet vundet, så der er god grund til optimisme i danskerkolonien for tiden.

Umiddelbart kunne vi godt se Brentford forlænge deres sejrsstime og vinde for fjerde gang på stribe i aften. Særligt fordi at Neil Maupay er fyr og flamme og har været det nærmest hele sæsonen. Han har fået netmaskerne til at blafre sytten gange i sine 29 optrædener for klubben og er det absolut bedste bud på en matchvinder i dette opgør. Efter vores bedste overbevisning ender dette med en smal sejr på et mål eller to til Thomas Franks mandskab.

Derfor er dagens fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,55 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin