Dagens fidus: Arsenal og Alexandre Lacazette vinder igen på udebane

Kamp: BATE Borisov – Arsenal
Fidusen: Alexandre Lacazette scorer i kampen
Units: Tre ud af fem

Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

BATE Borisov genvandt i slutningen af 2018 det hviderussiske mesterskab for intet mindre end 13. gang i træk, hvilket må siges at være noget af en imponerende bedrift. Der er dog ikke den store tvivl om, at de er kæmpe underdogs mod Arsenal i 1/32-finalerne af Europa League. Unai Emery og co. får svært ved at klemme sig ind i top fire af Premier League, så der vil være fuld fokus på at vinde EL i håbet om at komme med i Champions League-gruppespillet til næste sæson.

Lacazette lyner på ny

Hjemmeholdet taber ekstremt sjældent i den hjemlige liga, og det kan man lynhurtigt se, hvis man tager et kig på tabellen. Her blev det til 23 sejre, fire pointdelinger og blot tre nederlag med en samlet målscore på 55-24. Der er dog meget stor forskel på at spille i den hviderussiske liga sammenlignet med knockout-kampene i Europa League. BATE er et solidt mandskab, men der kan ikke være den store tvivl om, at de kommer til at få det svært mod The Gunners i aften. Særligt hvis deres flyvende franske forward Alexandre Lacazette kan fortsætte sine fornemme takter foran kassen.

Udeholdet er mildest talt elendigt kørende på udebane og har været det rigtig længe. Selvom de slog bundproppen Huddersfield med 1-2 på fremmed græs i lørdags, så var det langt fra en overbevisende præstation. Det var i øvrigt deres første sejr på udebane i Premier League siden slutningen af november måned. Umiddelbart kunne vi dog se dem snuppe sejren i Hviderusland. Særligt fordi Alexandre Lacazette er begyndt at bombe en smule igen. Tre gange har han fået netmaskerne til at blafre i sine sidste fem opgør, og det ville overhovedet ikke undre os, hvis han garner for fjerde gang i aften.

Den flyvende franske forward starter med stor sandsynlighed på toppen, da Pierre-Emerick Aubameyang har døjet med sygdom hele ugen. Derudover kommer han nok også til at eksekvere et eventuel forsøg fra 11-meter-pletten.

Derfor er dagens fidus, at Alexandre Lacazette scorer i kampen til odds 1,90 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin