Dagens bwin fidus: Tæt topopgør på Wembley Stadium

Kamp: Tottenham Hotspur – Manchester United
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Tottenham skal op imod Manchester United på Wembley Stadium. Det ligner på forhånd et ekstremt tæt opgør, hvor der ikke bliver scoret tonsvis af mål. José Mourinho plejer nemlig at parkere bussen på udebane mod de øvrige tophold, og det kunne også sagtens blive taktikken i aften. Spurs har haft problemer med at score lige så mange mål, som de plejer på det seneste. Derfor er der ikke meget der peger på, at vi får en målfest.

Clean sheet-kongerne

De røde djævle bliver bare ved med at holde buret rent. Der er således ikke blevet scoret en eneste gang imod dem i deres sidste seks kampe. De har spillet 0-0 mod Southampton på hjemmebane, vundet 0-2 over Everton på udebane, slået Derby hjemme med 2-0 i FA Cuppen, banket Stoke med 0-3 på udebane, fået en 0-1-sejr på udebane mod Burnley og smadret Yeovil med 0-4 på udebane i FA Cuppen. Det betyder altså, at hvis de kan lukke ned for Harry Kane i aften, så vil det være deres syvende clean sheet i streg. Den engelske goalgetter har dog scoret mål for sjov igen i denne sæson, så det bliver ikke ligefrem nogen nem opgave.

Tottenham har spillet 1-1 i tre ud af deres sidste fem kampe. De er ellers ikke ligefrem til at forlade banen efter kun at have scoret en enkelt gang. I deres sidste fem sejre har de nemlig scoret henholdsvis fire mål, tre mål, to mål, fem mål og tre mål. Det bliver dog ikke nemt at score mange mål mod Manchester United som med stor sandsynlighed vil stille sig dybt i banen og vente på dumme boldtab eller opspilsfejl. Vi synes, at det lugter langt væk af en 1-0-sejr til et af mandskaberne eller en 1-1-kamp.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer under 2,5 mål til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin