Dagens bwin fidus: FC Barcelona buldrer bare videre

Kamp: FC Barcelona – Valencia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Barcelona tager hjemme på Camp Nou imod Valencia i den første af to Copa del Rey-semifinaler. Da både Real Madrid og Atlético Madrid er slået ud af turneringen, så ligner det en overkommelig finale for den samlede vinder af disse to opgør. Enten Leganes eller Sevilla venter i finalen, og der er derfor en masse incitament hos begge mandskaber for at avancere fra semifinalerne.

Barça buldrer bare derudaf

Når Barcelona spiller hjemme på Camp Nou, så er der ikke særlig mange mandskaber som får point imod dem. De har således vundet deres sidste seks hjemmekampe på stribe med en samlet målscore på 18-1. De fejer altså al modstand af banen på nuværende tidspunkt. Sidste gang de led et pointtab på eget græs var den 2. december mod Celta Vigo i en kamp som sluttede 2-2. Før det opgør havde de vundet deres sidste ni hjemmekampe i træk med en samlet målscore på 31-3. Det er altså ekstremt svært at se, hvem der skal sætte en stopper for Barça på Camp Nou.

Ikke nok med at Barcelona næsten altid vinder på hjemmebane, så fører de som regel også i pausen. I fire ud af deres sidste fem hjemmekampe er de nemlig gået ind til halvleg med en føring. Den eneste kamp hvor det ikke var tilfældet, var i søndags mod Alavés, hvor Barcelona efter en rigtig sløj første halvleg noget overraskende måtte gå til pausen bagud med 0-1. De vandt dog kampen med 2-1 på fuldtræffere af henholdsvis Luis Suárez og Lionel Messi, og det er da også de to, som det skal komme fra i aften. Vi tror på, at Barça forsætter deres imponerende hjemmebanestatistik, men da der ikke er særlig god værdi i 1-tallet, så tager vi et væddemål, hvor de fører ved pausen.

Derfor er dagens bwin fidus, at Barcelona vinder første halvleg til odds 1,57.

Følg spilforslaget hos bwin