Dagens bwin fidus: Mange mål på Kirklees Stadium

Kamp: Huddersfield Town – Liverpool
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Huddersfield Town med Jonas Lössl, Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og Philip Billing i truppen tager hjemme på Kirklees Stadium imod Liverpool FC. Hjemmeholdet har ikke vundet i deres sidste seks Premier League-kampe. Udeholdet har tabt deres sidste to opgør i træk efter en ubesejret stime på 18 kampe.

Det lugter langt væk af mange mål

Liverpool er ikke ligefrem kendt for at spille kedelige kampe. Deres seneste ni kampe er således endt med seks sejre, to uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 24-13. Ikke nok med at de scorer mål på samlebånd, så er det heller ikke nogen sjældenhed, at der bliver scoret imod dem. Det hænger sammen med, at de har en usikker defensiv, og at deres målmænd tit laver dyrebare fejl.

Huddersfield scorer ikke særlig mange mål på nuværende tidspunkt, men de lukker til gengæld rigtig mange ind. Deres sidste fem kampe er således endt med tre nederlag, en sejr og et enkelt uafgjort opgør med en samlet målscore på 4-11. Der bliver altså i gennemsnit scorer over fire mål i Liverpools kampe, mens der kommer tre mål i snit, når Huddersfield spiller. Det betyder, at når de to mandskaber mødes, så burde der kommer tre mål eller mere. Særligt når man tænker på Liverpools knivskarpe offensiv, og at Huddersfield har en hullet defensiv for tiden.

Derudover kan Liverpool også altid lukke et mål eller to ind, da de som regel sejler rundt på dødbolde. Uanset om Simon Mignolet eller Loris Karius vogter målet, så ser de langt fra selvsikre ud inde på stregen, og det er blandt andet derfor, at Jürgen Klopps tropper ikke har holdt buret rent siden 5-0-sejren over Swansea på Boxing Day den 26. december.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål til odds 1.67.

Følg spilforslaget hos bwin